2020-08-02 15:48:05
Φωτογραφία για Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους και στην Ιταλία...
Ο Ιταλός υπουργός Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα υπέγραψε απόφαση με την οποία επιβεβαιώνεται 

η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, όπου υπάρχει ..προσέλευση πολιτών (με ιδιαίτερη αναφορά στα τρένα), αλλά και η τήρηση απόστασης ασφαλείας ενός μέτρου.

Ο Ιταλός υπουργός, παράλληλα, ζήτησε από τρεις σιδηροδρομικές εταιρείες να σεβαστούν και πάλι την ελάχιστη απόσταση του ενός μέτρου, την οποία κατήργησαν την Παρασκευη.

«Η μάχη δεν έχει ακόμη κερδηθεί. Παραμένουν τρεις οι βασικοί κανόνες: η απόσταση ασφαλείας του ενός μέτρου, η χρήση μάσκας και το συχνό πλύσιμο των χεριών», δήλωσε ο Ρομπέρτο Σπεράντσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δημόσιου καναλιού Rai Uno.

Προς το παρόν, όμως, η περιφέρεια της Λομβαρδίας, με πρωτεύουσα το Μιλάνο, έκανε γνωστό ότι μέχρι να εξετάσει με προσοχή τη νέα απόφαση του υπουργού Υγείας, στα μέσα μεταφοράς οι πολίτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το 100% των καθισμάτων, ενώ όσοι μένουν όρθιοι, θα πρέπει να τηρούν την καθορισμένη απόσταση ασφαλείας.

Είναι σαφές, και λόγω της τελευταίας αυτής διάστασης απόψεων σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας, ότι η κυβέρνηση Κόντε έχει διαφορετική και πιο αυστηρή άποψη, σε σύγκριση με μέρος της τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ