2020-08-02 16:00:07
Φωτογραφία για Ο Γρηγόρης Γκουντάρας σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη Νάταλι Κάκκαβα - «Την έβλεπα να μαραζώνει»
Συνέντευξη στο περιοδικό «Enjoy» και την Μαρία Ανδρέου παραχώρησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ο δημοσιογράφος δεν δίστασε να αναφερθεί στην δύσκολη οικονομικά περίοδο που βίωσαν μαζί με την σύζυγό του, Νάταλι Κάκκαβα.

Ήταν δύσκολα τα πράγματα για σένα μέσα στην οικονομική κρίση; Λύγισες όταν δεν είχες δουλειά εσύ ή η σύζυγός σου;

Το πρώτο χτύπημα ήρθε με τη Νάταλι στο Mega. Μια γυναίκα δραστήρια, με επιτυχημένη πορεία στην καριέρα της, ενεργή, μάχιμη, έμεινε χωρίς αντικείμενο. Την έβλεπα να μαραζώνει. Της είπα: «Θα επενδύσουμε σε κάτι άλλο και θα το αναλάβεις εσύ». Έτσι και έγινε, και κάναμε ένα μεγάλο άλμα μέσα στην κρίση με τα μαγιό, που πάει πολύ καλά εδώ και τριάμισι χρόνια.

Δεν περνάει ενάμισης χρόνος από το λουκέτο του Mega και μας έρχεται το δεύτερο χτύπημα, με την απόλυσή μου από τον Alpha, σε ένα κανάλι στο οποίο εργαζόμουν 14 χρόνια. Η λογική μου, μού έλεγε ότι πρέπει να μείνω ψύχραιμος, δεν έχω γονείς ούτε εγώ ούτε η Ναταλί και στηριζόμαστε μόνο στα δικά μας χέρια. Έτσι ήρθε η ιδέα του ζαχαροπλαστείου.

Μαρία, επειδή σε γνωρίζω χρόνια, από τον Πρωινό Καφέ, ξέρεις ότι αυτοσκοπός μου, και στο λέω σήμερα, που γιορτάζω τα 50 μου χρόνια, δεν είναι η τηλεόραση. Δεν θα κάνω τα πάντα για να βλέπω τον εαυτό μου στο γυαλί. Θα κάνω τα πάντα όμως για να μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπώς η οικογένειά μου και τα πρόσωπα που αγαπώ πολύ.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καινοτομεί η ΕΡΤ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καινοτομεί η ΕΡΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ