2020-08-03 17:40:10
Φωτογραφία για H εμπειρία στο Καλύτερα δεν γίνεται
Στο "TV Εθνος" μίλησε η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη για την Ναταλία Γερμανού, και για το "ναι" που είπε στην καλοκαιρινή εκπομπή στον ALPHA. 

Τι ήταν εκείνο που σε έκανε να πεις το «ναι» στην παρουσία σου στην καλοκαιρινή εκπομπή του Alpha;

Είπα αμέσως «ναι» σε αυτήν την πρόταση γιατί τη βρήκα πολύ τιμητική για εμένα. Και το γεγονός ότι πρόκειται για μια ήδη δοκιμασμένη και επιτυχημένη εκπομπή δεν μου δημιούργησε ενδοιασμούς. Καλοκαίρι είναι, θα κάνω βουτιά στα βαθιά!

Σε αγχώνει το γεγονός πως προστίθεσαι σε ένα τηλεοπτικό δίδυμο που έχει βρει τα «πατήματά» του από το προηγούμενο καλοκαίρι;

Θα με άγχωνε αν έβλεπα ότι δεν έχουμε χημεία ή όχι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτό που μου ζητήθηκε! Από την πρώτη στιγμή αισθάνομαι υπέροχα με τον Παναγιώτη και τη Βίκυ, στηρίζουμε και θαυμάζουμε ο ενός τον άλλον, και εύχομαι αυτό να «βγει» και στον αέρα!


Πως ήταν η χρονιά που έφυγε;

Ήταν μια διδακτική χρονιά, ίσως η πιο διδακτική στη ζωή μου. Αισθάνομαι ότι φέτος ωρίμασα ως άνθρωπος και ως επαγγελαματίας. Σε κάθε περίπτωση είναι υπέροχο να είσαι σε μια εκπομπή που επί δύο χρόνια παρέμεινε πρώτη στην καρδιά του κόσμου!

Θα συνεχίσεις την επόμενη σεζόν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού;

Αυτήν τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαστε μια δυνατή ομάδα στο «Alpha παντού». Εχω μαζέψει όλη μου τη θετική ενέργεια για να τη διοχετεύσω εκεί. Ολα τα άλλα θα έρθουν!

Θέλεις να δοκιμαστείς σε σόλο θέση παρουσιάστριας σε εκπομπή; Αν ναι, ποια τυπολογία προγράμματος θα προτιμούσες;

Ειλικρινέστατα, δεν με έχω σκεφτεί να παρουσιάζω εκπομπή μόνη μου! Είμαι άνθρωπος της παρέας, αισθάνομαι ασφαλής με ανθρώπους πλάι μου! Αν όμως έπρεπε να επιλέξω να κάνω κάτι μόνη μου, θα επέλεγα κάτι που θα μπορούσα να γελάω και να χαμογελάω αληθινά

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ