2020-08-03 19:40:06
Φωτογραφία για Άλλα λέει ο ΑΝΤ1, άλλα ο Σεφερλής...
Άλλα λέει ο ΑΝΤ1...άλλα ο Μάρκος Σεφερλής!

Ο Τζώρτζης Ποφάντης στη συνάντησή του με τους τηλεοπτικούς συντάκτες δεν συμπεριέλαβε στην παρουσίασή που ετοίμασε το νέο project του κωμικού ηθοποιού. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τη συνεργασία τους, εκείνος τόνισε πως πως οι εξελίξεις θα καθυστερήσουν αφού ο Μάρκος Σεφερλής αυτό τον καιρό ανεβάζει την παράστασή του στο «Δελφινάριο» και το φθινόπωρο θα περιοδεύσει στην Ελλάδα με την ίδια ομάδα.

Ο ίδιος, όμως, σε συνέντευξη στο "7 μέρες Tv" και στην Εύη Βαλή, ανέφερε πως το νέο του project θα βγει στο Α μισό. 

Η τηλεοπτική σειρά που αναφέρετε θα είναι στον ΑΝΤ1; 

Ναι, στον ΑΝΤ1. Έχουμε μιλήσει, έχουμε συμφωνήσει και θα ξεκινήσει το χειμώνα που μας έρχεται, στο πρώτο μισό της σεζόν.

Μπορείτε να μας αποκαλύψετε περισσότερα πράγματα για αυτή; 

Ακόμα όχι, γιατί είναι νωρίς.

Τον Φεβρουάριο αναρτήσατε μια φωτογραφία με τον Acun Ilicali, ανακοινώνοντας ότι κάτι ετοιμάζετε για τον ΣΚΑΪ. Τα σχέδια ακυρώθηκαν λόγω κορωνοϊού;

Όχι. Είχαμε προχωρήσει σε κάποιες συζητήσεις, απλώς επειδή οι συζητήσεις του Acun με το κανάλι έπαιρναν χρόνο, πέρασε ο καιρός και θεώρησα τόσο εγώ όσο και το κανάλι ότι ήταν πλέον αργά να ξεκινήσουμε την παραγωγή της σειράς που συζητούσαμε τότε, γιατί τελείωνε η σεζόν. Όπως αποδείχθηκε με την καραντίνα καλά σκεφτήκαμε γιατί ό,τι και να ξεκινάγαμε θα έμενε στην μέση.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συµβάσεις χωρίς ωράριο στο Open
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συµβάσεις χωρίς ωράριο στο Open
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ