2020-08-04 17:48:11
Φωτογραφία για Επανέρχεται ο Σ. Τσιόδρας στην ενηνερωση για τον ιό
Συντάκτης: Virus

Εβδομαδιαίο τηλεοπτικό ραντεβού δίνει εκ νέου ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, καθηγητής Λοιμωξιολογίας και Παθολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας με το ελληνικό κοινό προκειμένου να το αφυπνίσει για τη τήρηση των μέτρων προστασίας.

Με δεδομένη την χαλάρωση ενός μέρους των πολιτών ως προς τα υγειονομικά μέτρα αποφασίστηκε ο κ. Τσιόδρας από κοινού με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, σήμερα στις 18:00, στο υπουργείο Υγείας για την πληροφόρηση του κοινού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο λαοφιλής καθηγητής Λοιμωξιολογίας και Παθολογίαςεπιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μετά από δυο μήνες, από τότε που σταμάτησε η καθημερινή ενημέρωση για τον κοροναϊό, όταν πλέον καταγράφονται περισσότερα κρούσματα, αφού διενεργούνται πολλαπλάσια τεστ στην κοινότητα, εντοπίζοντας και ασυμπτωματικούς πέρα από τους νοσούντες και τις ευπαθείς ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσιόδρας όλο αυτό το διάστημα ηγείτο της ειδικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας και λάμβανε μέρος στις συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό, με στόχο την ανάσχεση της εξάπλωσης του κοροναϊού.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ