2020-08-07 08:57:29
Φωτογραφία για ME υποστήριξη PCIe Gen 4 για τους Rocket Lake-S
Καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία της 11η γενιάς Core επεξεργαστών για το desktop, με την κωδική ονομασία "Rocket Lake-S", ένα από τα κεντρικά ερωτήματα είναι αν θα υποστηρίζουν PCIe Gen 4. Υπάρχουν αρκετές φήμες που δείχνουν ότι η απάντηση είναι θετική, αλλά τώρα έρχεται μια επιπρόσθετη επιβεβαίωση από το SiSoftware Official Live Ranker website.

Ο γνωστός πληροφοριοδότης APISAK εντόπισε στον εν λόγω κατάλογο μια είσοδο από κάποιο δοκιμαστικό Rocket Lake σύστημα με απροσδιόριστο μοντέλο 1TB NVMe SSD βασισμένο σε PCIe 4.0.

Προς το παρόν δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση ένας PCIe Gen 4 SSD να αναγνωρίζεται ως τέτοιος συνδεόμενος απλά σε PCIe Gen 3 δίαυλο, καθώς δεν γνωρίζουμε πώς το SANDRA αντλεί τα στοιχεία του. Εάν όμως τα παραπάνω είναι αληθή, τότε επιτέλους η Intel θα προσφέρει υποστήριξη PCIe Gen 4 για όσους από τους χρήστες επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις ταχύτητες της τέταρτης γενιάς PCIe.

Η Intel αυτή τη στιγμή χρειάζεται να ρίξει στη μάχη κάθε διαθέσιμο όπλο προκειμένου να ανταγωνιστεί με την AMD και ειδικά με τους αναμενόμενους Zen 3 που έρχονται για να σαρώσουν σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και στο τελευταίο κάστρο της Intel, το gaming Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ