2020-08-07 10:00:17
Φωτογραφία για Το J2US, τα παρασκήνια και οι κόντρες
Μια εφ'ολης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Βίκυ Κάβουρα στο "YOU". Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία της στο J2US, εξομολογήθηκε αν τελικά υπήρξε κάποια κόντρα με την Ασπα Τσίνα και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρίσκεται εκτός του Show την νέα σεζόν.

Πώς ήταν η φετινή σου εμπειρία από το «Just the 2 of us»; Είσαι ικανοποιημένη από τον εαυτό σου;

Όταν άρχισε να μου φεύγει το άγχος που είχα στις πρώτες εκπομπές, άρχισα να το απολαμβάνω περισσότερο. Είμαι όμως πολύ χαρούμενη, γιατί νομίζω ότι μου ταίριαξε πολύ το κόνσεπτ της εκπομπής.

Υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα πριν από λίγες μέρες, που ανέφεραν ότι δεν θα είσαι στον δεύτερο κύκλο του show. Ισχύει αυτό;

Λογικά θα είμαι, αλλά δεν το γνωρίζω ακόμη. Είδα αυτά τα δημοσιεύματα, αλλά δεν ξέρω για ποιο λόγο γράφτηκαν. Αυτό που μπορώ να σου πω, είναι πως με τον Νίκο Κοκλώνη θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί τηλεοπτικά και την επόμενη σεζόν.


Πώς έζησες τα παρασκήνια; Τι έχεις να θυμάσαι από όσα έγιναν;

Το μόνο πρόβλημά μου ήταν ότι δεν ήταν πολύ κοντά μου οι παίκτες λόγω και των μέτρων που λαμβάναμε ως παραγωγή για τον κορωνοϊό, αλλά κάθε φορά περνούσα πολύ όμορφα μαζί τους. Όταν τελείωναν το act τους πάνω στη σκηνή και έρχονταν στο greeen room λέγαμε πολύ ωραία πράγματα μεταξύ μας. Είχαν βέβαια κάποιες στιγμές ένταση, αλλά το έβρισκα απόλυτα φυσιολογικό γιατί είναι ένα show που έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, όχι βέβαια ανταγωνιστικά επιθετικό. Τα παιδιά είχαν άγχος γιατί ήθελαν να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο παιχνίδι, ήθελαν πάντα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το αν μία ή δύο φορές ήρθαν σε μένα αναστατωμένοι ήταν απόλυτα κατανοητό και οι σχέσεις μας δεν άλλαξαν ποτέ από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ποιος παίκτης είχε μόνιμα άγχος, ποιος θύμωσε περισσότερο και ποιος έκανε τον μεγαλύτερο χαβαλέ στα παρασκήνια ακόμη και όταν δεν τον έδειχναν οι κάμερες;

Καταρχάς ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν η χαρά μου, έβρισκε πάντα έναν τρόπο να με εκπλήσσει. Έκανε όσα έκανε στη σκηνή και μετά ερχόταν σε μένα και έκανε μια δεύτερη παράσταση! Ήρεμες και χωρίς να μιλούν πολύ ήταν η Ελένη Χατζίδου, η Έρρικα Πρεζεράκου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία πάντα ήταν πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό που έκανε. Τώρα που το σκέφτομαι και εγώ έτσι θα αντιδρούσα αν θα διαγωνιζόμουν, θα σκεφτόμουν τι έκανα σωστό και τι λάθος, αν θα συνέχιζα στο επόμενο επεισόδιο.

Μετά το πρώτο live πέσατε πάνω στο lockdown και μετά ήσασταν από τις πρώτες τηλεοπτικές εκπομπές που επανήλθαν στα γυρίσματα. Είχες φόβο για την επιστροφή ;

Από τη μΊα αισθανόμουν μεγάλη χαρά που θα έβγαινα από το σπίτι και θα επέστρεφα στη δουλειά, από την άλλη όλοι μας είχαμε ένα κράτημα στην επαφή μας με τους άλλους. Εκεί που θέλαμε να αγκαλιάσουμε κάποιον από χαρά, κάναμε ένα βήμα πίσω, ήταν οξύμωρο όλο αυτό. Έπρεπε να προσέχουμε την κάθε μας κίνηση, ήμασταν συνέχεια με μάσκες και αντισηπτικά, κρατούσαμε αποστάσεις.

Την περίοδο της καραντίνας πώς τη βίωσες;

Στην αρχή ήμουν φοβισμένη και αγχωμένη. Έμεινα φυσικά κλεισμένη στο σπίτι, αλλά έβγαινα για να περπατήσω και να κάνω τη γυμναστική μου. Πρόσεχα επίσης τη διατροφή μου και μάλιστα παρατήρησα πως αρκετός κόσμος το έκανε και έχασε κιλά, σε αντίθεση με εκείνους που λένε πως πήραν κιλά.

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και με την Άσπα Τσίνα όντως υπήρξε ένταση στις σχέσεις σας; Πολλά δημοσιεύματα και ρεπορτάζ το ανέφεραν Ήταν η ένταση του πεντάλεπτου, τίποτε παραπάνω. Ήταν φυσιολογικό, όταν ζούσαν μια ένταση πάνω στη σκηνή ή δεν τους άρεσε μια κριτική, να έρχονται μετά σε μένα για να ξεσπάσουν. Είχα λίγο και τον ρόλο του διαιτητή, αλλά δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στη συνέχεια στις σχέσεις μας.

Σε έχει προβληματίσει ποτέ ότι κατά καιρούς υπάρχουν δημοσιεύματα που εμφανίζουν αυτό το προφίλ σου, της συνεχούς σύγκρουσης με τους άλλους; Ακόμη και πρόσφατα, όταν βγήκες σε live σύνδεση στη Ναταλία Γερμανού, εξέφρασες την ενόχλησή σου για ένα ρεπορτάζ που είχε προηγηθεί.

Η αλήθεια είναι ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι έχουν βγάλει προς τα έξω ένα προφίλ μου που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Και στα επαγγελματικά μου αλλά και στα προσωπικά μου που με έχουν εμφανίσει να έχω κάνει... 45 σχέσεις εκτός από αυτές που έχω παραδεχτεί (γέλια). Δεν εκνευρίζομαι με αυτά, αρκεί να μη μου θίξεις την ηθική μου. Εκεί τρελαίνομαι! Αισθάνθηκα άσχημα με τη Ναταλία, πρώτον γιατί δεν ευθύνεται η ίδια για αυτό που έγινε, αλλά γιατί φάνηκε με το που βγήκα στον αέρα ότι είχα εκνευριστεί με το τίποτα. Ενώ είχα λόγο, γιατί ήταν σαν να με είχαν καλέσει να σχολιάσω το ρεπορτάζ που έλεγε για την αποχώρησή μου από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» ενώ με είχαν καλέσει να μιλήσω για το «Just the 2 of us». Πάντα έχω έναν λόγο αν κάτι δεν μου αρέσει, είμαι δίκαιη σε αυτό.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ