2020-08-08 09:30:10
Φωτογραφία για Συντήρηση του δρόμου Χρυσοβίτσα- Διασταύρωση Πηγάδια από το Δήμο Ξηρομέρου και εθελοντές.
Πραγματοποιήθηκε η βελτίωση τμημάτων της Δημοτικής-αγροτικής οδοποιίας  Χρυσοβίτσα–διασταύρωση Πηγάδια με σκυρόδεμα από το Δήμο Ξηρομέρου   . Ο συγκεκριμένος δρόμος χαρακτηρίζεται σημαντικός διότι πέραν του ότι στηρίζει την αγροτική οικονομία της περιοχής, βελτιώνει και την προσπελασιμότητα των οχημάτων προς το Μεσολόγγι και τα γύρω χωριά. Πρέπει εδώ να τονιστεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος έχει χαρακτηριστεί από τους πολλούς διερχόμενους οδηγούς ως παγίδα θανάτου τόσο για τους ίδιους όσο και για τα οχήματά τους.

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης  ο Αντιδήμαρχος Κώστας Μπαμπούρης και ο   Πρόεδρος της Κοινότητας  Χρυσοβίτσας  Γιάννης Χρόνης  ήταν παρόν στο έργο, ένα έργο που συντελέστηκε χάρη στην εθελοντική εργασία  ενεργών Δημοτών.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβίτσας κ. Γιάννης Χρόνης αναφέρει χαρακτηριστικά,

"όταν οι δυνάμεις ενώνονται μόνο καλό μπορεί να αποφέρει για την περιοχή μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συντοπίτη  μας Γεώργιο Τσέλιο από το Αγράμπελο και τους συγχωριανούς μου Βασίλη Μούρκα, Ρολάν Τσέλα , Μάκη Γαντζούδη , Δημήτρη Σαμαρά,  Νίκο Γαντζούδη, Γιάννη  Σάββα, Αποστόλη Γαντζούδη και βελησάρη Θ
. Ζορμπά,   για την εθελοντική τους   προσπάθεια, μιας και χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί η παρέμβαση και αποκατάσταση στο δρόμο. Δούλεψαν με ευχαρίστηση και έδωσαν την πολύτιμη βοήθεια τους στο εγχείρημα αυτό, με μόνο γνώμονα, μέσα από τον εθελοντισμό, την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.

 

Και φυσικά τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την αντοπόκρισή του και τ καθοριστική του συμβολή για την ολοκλήρωση της παρέμβασης  και τον Αντιδήμαρχο Κώστα Μπαμπούρη  που ήταν παρών για το συντονισμό όλου αυτού του εγχειρήματος. "   

    

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ