2020-08-08 11:00:14
Φωτογραφία για Στο OPEN θα δούμε τελικά τον Σάββα Πούμπουρα;
Ο Σάββας Πούμπουρας, αναμφισβήτητα αποτελεί ένα πρόσωπο που κάθε κανάλι θα ήθελε στο δυναμικό του αφού είναι από τους πιο αγαπητούς παρουσιαστές του τηλεοπτικού κοινού και αυτό φαίνεται και από τα νούμερα που κάνουν οι εκπομπές του.

Ο παρουσιαστής πλέον επίσημα δεν ανήκει στον δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου. Από τέσσερα κανάλια είχε προτάσεις ο Σάββας Πούμπουρας, αρχικά από τον ΣΚΑΪ για να ενταχθεί στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, στη συνέχεια από τον Alpha, το Mega για να είναι μαζί με τη Δανάη Μπάρκα στην πρωινή ζώνη αλλά και από το Open όπου πέρασε από οντισιόν για την παρουσίαση του The Joker’s Wild, του νέου τηλεπαιχνιδιού που θα προβληθεί την προσεχή σεζόν.

Η συγκεκριμένη πρόταση από το OPEN φαίνεται να βρήκε θετικό τον παρουσιαστή καθώς τέτοιου είδους εκπομπές είναι κάτι που ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται.

Πρόκειται για ένα Αμερικάνικο φορμάτ που καταγράφει μεγάλη επιτυχία στην Αμερική από το 1972, ενώ έχει ως σύνθημα την φράση "Το παιχνίδι όπου η γνώση είναι ο βασιλιάς και η τύχη η βασίλισσα".

Πηγή znews.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ