2020-08-09 00:05:26
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Η πίεση της Λίβερπουλ για Τσιμίκα και η «τρέλα» του Κλοπ
Η Λίβερπουλ έχει κάνει πολύ γερό μπάσιμο για τον Κώστα Τσιμίκα και το θέμα είναι αρκετά προχωρημένο με τον Γιούργκεν Κλοπ να τον έχει ζητήσει εδώ και τώρα.

Όπως σας έχει ..γράψει το σημερινό «ΦΩΣ» η Λίβερπουλ έχει μπει πολύ γερά στο… κόλπο για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα. Οι πληροφορίες από την Αγγλία κάνουν λόγο για ένα θέμα που έχει προχωρήσει πολύ και μάλιστα πως οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για το θέμα του Έλληνα μπακ με τους πρωταθλητές Αγγλίας να έχουν πατήσει γκάζι και να θέλουν να τελειώσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η Λίβερπουλ τις προηγούμενες ημέρες κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Νόριτς για να κάνει πάρει τον Τζαμάλ Λιούις.

Η συγκεκριμένη πρόταση απορρίφθηκε τη Νόριτς και κάπως έτσι οι πρωταθλητές Αγγλίας έβαλαν σε εφαρμογή το plan b. Ένα σχέδιο που περιλαμβάνει τον Κώστα Τσιμίκα για τον οποίο γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια να μπει άμεσα στο αεροπλάνο για το Λίβερπουλ. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι είναι σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις ανεξάρτητα από το ποιος είναι απέναντι του.


Έτσι και τώρα που η Λίβερπουλ πιέζει για να πάρει τον παίκτη οι "ερυθρόλευκοι" προσπαθούν να πάρουν ό,τι καλύτερο. Δεν θα υποκύψουν εύκολα στις πιέσεις των Άγγλων αν δεν ικανοποιηθούν. Περισσότερες λεπτομέρειες για το σοβαρό θέμα του Κώστα Τσιμίκα θα διαβάσετε στο "ΦΩΣ" της Κυριακής.

Η ουσία είναι πως ο ποδοσφαιριστής αρέσει στον Γιούργκεν Κλοπ και θέλει να τον πάρει στο Άνφιλντ. Ο Γερμανός κόουτς έχει πειστεί πως ο Έλληνας μπακ έχει τα προσόντα, την ποιότητα και τη νοοτροπία για να σταθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Κλοπ έχει ζητήσει τον παίκτη εδώ και τώρα στη Λίβερπουλ γι' αυτό και το θέμα είναι αρκετά προχωρημένο.

https://www.fosonline.gr/

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ