2020-08-09 09:30:05
Φωτογραφία για Κατερίνα Διδασκάλου: «Τα spoiler καταστρέφουν την υπόθεση»



Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε στο «TV24» για τις δύο μεγάλες επιτυχίες που πρωταγωνιστεί το «Έτερος εγώ» και τις «Άγριες μέλισσες» και αποκάλυψε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στο Διαφάνι.

Φέτος μας εκπλήξατε πολύ ευχάριστα τηλεοπτικά. Πρωταγωνιστείτε στις «Αγριες μέλισσες» αλλά και στη σειρά «Ετερος εγώ». Δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες.

«Έτσι έχει αξία η ζωή μας, όταν συνεχώς μας εκπλήσσει. Και οι δύο σειρές είναι τόσο ωραία γραμμένες και είμαι πολύ τυχερή που παίζω στις δύο καλύτερες παραγωγές που προβάλλονται στη χώρα μας, η μια στον ΑΝΤ1 και η άλλη στην Cosmote Tv. Θεωρώ όχι σηματοδοτούν την άνοιξη της ελληνικής τηλεόρασης».

Στο «Ετερος εγώ» υποδύεστε μια μοριακή βιολόγο. Εντελώς διαφορετικός ρόλος και φαντάζομαι προκλητικός.

«Ηταν όντως μια μεγάλη πρόκληση για μένα και είναι ακόμη μια ευτυχισμένη και τυχερή στιγμή

. Είναι εξαιρετικό το δείγμα γραφής από όλες τις απόψεις. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει IQ 300 και το καταλαβαίνει κανείς από το σενάριο. Και οι "Αγριες μέλισσες" είναι μια ποιοτική σειρά που μπαίνει στο σπίτι του κοινού και μάλιστα δωρεάν και ο κόσμος ηρεμεί να είναι ευγνώμων γι’ αυτό. Υπάρχει η περίοδος πριν και μετά τις "Άγριες μέλισσες"».

Η Μυρσίνη είναι ένας ρόλος που αγαπάς να τον λατρεύεις και να τον μισείς ταυτόχρονα.

«Είναι ένας πολυεπίπεδος χαρακτήρας. Αυτό είναι το καταπληκτικό για μένα. Εχει όλα όσα θέλει ένας ηθοποιός. Είναι το δώρο που μου έχει κάνει φέτος η Μελίνα Τσαμπάνη και είμαι ευγνώμων».

Η παρουσία ηθοποιών του δικού σας βεληνεκούς έχει προσδώσει αίγλη στη σειρά.

«Ενας ηθοποιός, όσο μεγάλη πορεία και να έχει, δοκιμάζεται πάντα από την αρχή. Η πολύ καλή συνεργασία με τους σκηνοθέτες μας τον Λευτέρη Χαρίτο, τον Σπύρο Μιχαλόπουλο και τον Σχαμάτη Πατρώνη δίνουν αυτό το αποτέλεσμα. Γιατί ό,τι βλέπετε είναι απόρροια της πολύ καλής συνεργασίας των συντελεστών. Και με την Έλλη Τρίγγου που υποδύεται την Ασημίνα έχουμε λατρεμένη σχέση. Μου δίνει φτερά. Είναι και κάνουμε πολλές πλάκες».

Τι θα δούμε από τη νέα σεζόν; Οταν πάρετε το μωρό της Δρόσως στο σπίτι θα ξαναγίνετε κακή πεθερά;

«Ούτε καν διαβάζω το σενάριο γιατί θέλω να εκπλήσσομαι. Οταν εκπλήσσεται ο ηθοποιός, εκπλήσσεται και ο θεατής. Αλλιώς χαθήκαμε όλοι μαζί. Τα σπόιλερ καταστρέφουν την υπόθεση. Το κοινό πρέπει να κοιτάζει την υπέροχη αισθητική που μπαίνει στο σπίτι του και να απολαμβάνει την πορεία της υπόθεσης και τα παίξιμο των ηθοποιών».

Συνεχίζετε τα γυρίσματα;

«Ναι. Μέχρι τις 10 Αυγούστου».

Θα δούμε πλέον τι συμβαίνει στο Διαφάνι πέντε χρόνια μετά;

«Ολα θα τα δείτε στην ώρα τους»



http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ