2020-08-09 10:40:13
Φωτογραφία για Μαίρη Συνατσάκι: Το μήνυμα που στέλνει μέσα από το Instagram σε όλες τις γυναίκες
Με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια και influencer Μαίρη Συνατσάκι, ανήρτησε μια φωτογραφία της στην θάλασσα όπου έχει πάρει μια πόζα και ακριβώς δίπλα έβαλε μια φωτογραφία με διαφορετική στάση και χωρίς ρετούς και φίλτρα,δείχνοντας έτσι χωρίς ντροπή και με αυτοπεποίθηση πως όλες οι γυναίκες πρέπει να αγκαλιάζουμε τις ατέλειες μας.

Η παρουσιάστρια ασκεί μεγάλη επιρροή στους ακόλουθούς της (σε γυναίκες κυρίως) και μια τέτοια πράξη σίγουρα θα έχει θετικό αντίκτυπο σε αυτούς.

“Ίδιος άνθρωπος, ίδια ώρα, ίδιο σώμα, άλλη πόζα... Θα κάνω αυτό το ποστ για να αντικρίσω την δική μου ντροπή • Συζητούσαμε πολύ προχθές για το πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα φωτοσοπ και τα σμουθνες και τα «μαζέματα» με απλικέσιο στα σώματα εδώ στο ινσταγκραμ. Ξέρω ότι στην βάση τους τα social media είναι μια ιλουστρασιον εκδοχή της ζωης όλων μας, αλλά πόση ευθύνη έχουμε που συντηρούμε μόνιμα και μόνο αυτήν την όψη της, μετατρέποντας την σε ουτοπική κανονικότητα; Πολλή! Μας είπαν «Αυτό το πρότυπο γυναίκας είναι το όμορφο» κι εμείς πειστήκαμε και προσπαθούμε όλες να του μοιάσουμε
. Σε αυτό το ένα. Το αψεγάδιαστο. Όλες. Και γιατί; Για να αρέσουμε περισσότερο στους άντρες; Για να μας θαυμάζουν περισσότερο οι γυναίκες; Για να μην αντικρίσουμε ποτέ τον ολόκληρο εαυτό μας; Για να παραμείνουμε βολικά θύματα μιας ολόκληρης βιομηχανίας που μας θέλει να μην αντέχουμε την όψη φλοιού πορτοκαλιού στα πόδια μας, ενώ το 90% από εμάς την έχει; Έλα μωρε παιδιά... μέχρι πότε;

Είμαι 1,67. 60 κιλά. Γυμνάζομαι εδώ και χρόνια. Προσέχω να τρέφομαι υγιεινά όσο μπορώ. Όχι πάντα. Όχι με τον ίδιο τρόπο κάθε περίοδο.

Έχω χαλάρωση και κυτταρίτιδα που φαίνονται περισσότερο με συγκεκριμένο φως και σε συγκεκριμένες στάσεις, κυρίως σε αυτές που καθόμαστε κανονικά σαν άνθρωποι δηλαδή και όχι σαν ινφλουένσερς.

Και δεν πειράζει.

Δεν με ορίζει μια στιβάδα δέρματος.

Να μην αρέσουμε καθόλου αν είναι να αρέσουμε μόνο για την λεία στιβάδα δερματός μας φίλη μου.

Μας τραβάει η βαρύτητα κάθε δευτερόλεπτο.

Όλα θα αλλοιωθούν αργά ή γρήγορα.

Κράτα την ψυχή.

[ λίγο πιο αληθινή ]”, έγραψε στην ανάρτηση της η παρουσιάστρια.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ