2020-08-09 18:24:27
Φωτογραφία για Συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του Τσιμίκα...ο παίκτης να γίνει κάτοικος «Άνφιλντ» αντί του ποσού των 16,5 εκατ. ευρώ!
Παίκτης της Λίβερπουλ θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Τσιμίκας, καθώς η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην ομάδα του Κλοπ θεωρείται τελειωμένη.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM οι πρωταθλητές Αγγλίας και ο Ολυμπιακός ήρθαν σε συμφωνία ώστε ο παίκτης να γίνει κάτοικος «Άνφιλντ» αντί του ποσού των 16,5 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα αυτό το ποσό ...αφορά το 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Στο deal των δύο πλευρών αναμένεται να υπάρξουν και διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων που φτάνουν μέχρι και τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Νωρίτερα οι Άγγλοι δημοσιογράφοι με ειδίκευση στο ρεπορτάζ των πρωταθλητών Αγγλίας ανέφεραν ότι η πρόσφορα των «ρεντς» στην ομάδα του Πειραιά είναι της τάξεως των 11,75 εκατ. λιρών, ήτοι 13 εκατομμύρια ευρώ, επισημαίνοντας ότι ο παίκτης είναι προ των πυλών του Άνφιλντ.

Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών επισημαίνουν ότι ο Τσιμίκας αναμένεται για ιατρικά στις αρχές της εβδομάδας, θεωρώντας τη μεταγραφή ήδη τελειωμένη.

Υπενθυμίζεται ότι οι Άγγλοι είδαν την πρώτη τους πρόταση για τον διεθνή αριστερό μπακ να απορρίπτεται από τον Ολυμπιακό, ωστόσο κατέθεσαν νέα βελτιωμένη προσφορά στους Πειραιώτες, οι οποίοι εν τέλει φαίνεται να άναψαν το «πράσινο φως» για την μετακόμιση του παίκτη στο Μέρσεϊσαϊντ.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ