2020-08-11 18:00:18
Φωτογραφία για Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Οι δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει και η στάση ζωής
Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπουλου, παραχώρησε συνέντευξη στην Πολυξένη Καραμίχα και την Real Life και αναφέρθηκε στο τροχαίο που είχε και πόσο της άλλαξε την ζωή, αλλά και για τα παιδιά της.

Έζησες ένα σοβαρό τροχαίο. Αυτό το γεγονός σε έκανε να βλέπεις διαφορετικά τη ζωή;

Με άλλαξε το τροχαίο. Κατάλαβα με τον πιο απόλυτο τρόπο πως το αύριο δεν είναι δεδομένο για κανέναν και πως το δώρο της ζωής είναι μια ευλογία που πρέπει με τη στάση σου να τιμάς κάθε ημέρα.

Είσαι μια δυναμική επαγγελματίας. Τον ίδιο δυναμισμό που βγάζεις στη δουλειά σου, τον βγάζεις και στα προσωπικά σου; Για παράδειγμα, αν και έχει περάσει πολύς καιρός, αυτός ο δυναμισμός σε βοήθησε και στη διαχείριση του διαζυγίου σου πριν από δύο χρόνια;

Ο δυναμισμός είναι ένα εφόδιο για όλους τους τομείς της ζωής μας, που μας δίνει ώθηση να προχωράμε. Δύναμη χρειάστηκε και όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου πέντε λεπτά πριν από την έναρξη του δελτίου και ο γιος μου μεταφερόταν στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα.


Υπήρξαν φορές που, λόγω επαγγελματικής έντασης, έφερες τα παιδιά σου στα όρια τους;

Ποτέ! Αφενός ξέρω πως να ξεχωρίζω τις καταστάσεις και, αφετέρου, το σημαντικότερο: Οι γιοι μου με έχουν μάθει πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι πως, όσο δύσκολη και αν ήταν η ημέρα μου στη δουλειά, το πρώτο λεπτό που θα τους δω και με την πρώτη κουβέντα που θα μου πουν, τα έχω ξεχάσει όλα.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ