2020-08-12 23:48:06
Φωτογραφία για Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 27χρονη γιατρός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας
Η 27χρονη εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού, όταν επέστρεψε από τις διακοπές

της στη Χαλκιδική - Διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ένας 58χρονος γιατρός από το Βόλο - Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Επτά κρούσματα σε οίκο ευγηρίας

Οι νέοι δεν είναι άτρωτοι από τον κορωνοϊό, επαναλαμβάνουν μονότονα οι επιστήμονες. Θλιβερή επιβεβαίωση αποτελεί η είδηση για τη διασωλήνωση μιας 27χρονης ειδικευόμενης γιατρού χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σημειώνεται ότι η 27χρονη εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού, όταν επέστρεψε από τις διακοπές της στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, περιλαμβάνεται στα κρούσματα της ενδονοσοκομειακής συρροής στην περιοχή της Λάρισας που είχαν εντοπιστεί στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, τέσσερις ειδικευόμενοι γιατροί βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο (πρόκειται για αναισθησιολόγο, χειρουργό, δύο ΩΡΛ και μια φοιτήτρια).


Σύμφωνα με πληροφορίες, διασωληνωμένος είναι επίσης και ένας 58χρονος γιατρόςαπό το Βόλο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Είναι ιδιώτης και έχει υποκείμενο νόσημα.

Επτά κρούσματα σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη

Στο μεταξύ, συναγερμός έχει σημάνεις σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη, μετά τον εντοπισμό επτά κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για το οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο άνδρες και πέντε γυναίκες, ηλικίας από 80 έως 92 ετών.

Και οι επτά έχουν μεταφερθεί και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ έχει ήδη αρχίσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους και έχουν υποβληθεί σε τεστ και τα 100 άτομα που ζουν και εργάζονται στον εν λόγω οίκο ευγηρίας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ