2020-08-14 22:33:45
Φωτογραφία για Εύβοια: Έκαναν πλιάτσικο στις περιουσίες πλημμυροπαθών!
«Μνημείο» απανθρωπιάς και αναλγησίας αποτελεί η δράση δυο ασυνείδητων που δεν δίστασαν να κάνουν επιδρομή στις περιουσίες των άτυχων κατοίκων της Εύβοιας που

επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες και να αρπάζουν όσα είχαν παρασύρει τα ορμητικά νερά!

Αυτόπτες μάρτυρες είχαν σημάνει συναγερμό στις αρχές το απόγευμα της Τρίτης, όταν είχαν δει τους δυο δράστες του πλιάτσικου να φορτώνουν σε ένα φορτηγάκι διάφορα αντικείμενα από τον εξοπλισμό ενός καταστήματος εστίασης στο Λευκαντί τα οποία είχαν παρασυρθεί από τους εξωτερικούς χώρους. Μετά από επίμονες αναζητήσεις, το φορτηγάκι εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Μπουρτζίου στο Βασιλικό και οι δυο επιβάτες συνελήφθησαν.

Στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και ερευνάται αν προέρχονται από τις λεηλασίες, ενώ οι πλιατσικολόγοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους άσκησε δίωξη για κλοπές. Οι αστυνομικοί διενεργούν συνεχείς περιπολίες στις περιοχές της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πλημμύρες.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ