2020-08-17 16:20:09
Φωτογραφία για Έλενα Κώνστα: «Γι΄αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχει ο ιός είναι εγκληματικοί»
Στο "Καλοκαίρι #not" βρεθηκε μέσω Skype η Έλενα Κώνστα. Η δημοσιογράφος έχει διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό και μέσα από την εκπομπή του OPEN αποκάλυψε πως αντέδρασαν οι γύρω της στην είδηση αυτή.

 «Είμαι καλά. Τα δύο αυτά συμπτώματα με έκαναν να δω ότι υπάρχει ο κορονοϊός. Δηλαδή, αγευσία και αοσμία, πήγα και έκανα το τεστ και βγήκα θετική, μέχρι στιγμής δεν έχω κάτι άλλο. Τη Δευτέρα είχα κάτι δέκατα και λίγη κούραση για πέντε – έξι ώρες. Δεν καταλάβαμε ούτε εγώ, ούτε ο γιατρός μου ότι πρόκειται για κορονοϊό για αυτό συνέχισα κανονικά τις διακοπές μου. Όλοι οι άλλοι γύρω μου βγήκαν αρνητικοί. Από ότι είδατε και με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που έχουμε πολύ καλές σχέσεις, ακόμα και μετά το χωρισμό, επειδή την Πέμπτη είχε τα γενέθλιά του και ήμασταν μαζί, πήγε έκανε το τεστ και βγήκε αρνητικός, όπως και οι φίλες μου, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Ο κόσμος έχει κορονοϊό και δεν το λέει και συνεχίζει τις διακοπές του…
. Οι ώρες μέχρι να βγει το αποτέλεσμα του τεστ ήταν οι χειρότερες της ζωής μου αρχικά γιατί έπρεπε να ειδοποιήσω τους ανθρώπους που με φιλοξενούσαν στο σπίτι τους, για τους γονείς μου. Ήθελα να βγω αρνητική μόνο για τους γύρω μου. Η αγωνία μέχρι να βγει το τεστ ήταν πολύ σκληρή. Επειδή το πρώτο σύμπτωμα ήταν την Δευτέρα το πρωί, τώρα έκλεισα μια εβδομάδα, θεωρητικά την επόμενη Δευτέρα 24 Αυγούστου μπορώ να βγω έξω στον κόσμο με αντισώματα. Εγώ θα κάνω φυσικά και ένα τεστ στην Δευτέρα».

«Γι΄αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχει ο ιός είναι εγκληματικοί. Παίρνουν τηλέφωνο τους συγγενείς μου και ρωτούν πόσα πήρα, αν χρηματίστηκα για να πω ότι έχω τον ιό. Ο κόσμος  έχει φτάσει στο σημείο να μην το πιστεύει»,κατέληξε η δημοσιογράφος. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ