2020-08-17 22:59:31
Φωτογραφία για Εγκώμιο του Τραμπ για τον Ερντογάν: «Είναι σκακιστής παγκόσμιας κλάσης»
Ο μόνος που ακούει ο Ερντογάν, είναι ο Τραμπ, όπως άφησε να εννοηθεί ο Αμερικανός πρόεδρος - «Δεν μπορεί ο Μπάιντεν να τα βάλει με τους παγκόσμιους ηγέτες» πρόσθεσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Με εγκωμιαστικά σχόλια στον Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, σε τηλεφωνική του συνέντευξη σε εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου Fox, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Μάλιστα, μέσω των σχολίων αυτών, επιχείρησε να μειώσει την υποψηφιότητα του μεγάλου του αντιπάλου, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος φέρεται να έχει πάρει θέση κατά του Τούρκου προέδρου.

Ο Τζο Μπάιντεν δεν θα είναι σε θέση να αντισταθεί στους «σκακιστές παγκόσμιας κλάσης», όπως ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τραμπ.

«Ερχόμαστε αντιμέτωποι ανθρώπους που είναι πολύ ισχυροί. Με τους ηγέτες αυτών των χωρών, αντιμετωπίζουμε σκακιστές παγκόσμιας κλάσης. Τους ξέρω όλους. Τα πάμε πολύ καλά με όλους, και τον Ερντογάν της Τουρκίας», δήλωσε ο Τραμπ στην εκπομπή «Fox & Friends». «Δεν μπορείς να έχεις έναν τύπο που δεν ξέρει πού βρίσκεται» συνέχισε ο Τραμπ, αφήνοντας αιχμές για τον Μπάιντεν.


Ο Τραμπ είπε επίσης ότι ο Μπάιντεν «είναι πυροβολημένος» και «φοβάται να αφήσει το υπόγειό του καθώς διστάζει να μιλήσει».

Οι δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ ακολουθούν ένα βίντεο του Μπάιντεν που φέρεται να ζητά την απομόνωση του Ερντογάν.

Ο Τραμπ είπε επίσης στο Fox News ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες τον κάλεσαν την περασμένη εβδομάδα, ζητώντας του να ασχοληθεί με τον Ερντογάν της Τουρκίας.

«Είσαι ο μόνος που θα ακούσει. Δεν μας ακούει», τόνισε ο Τραμπ, αναφερόμενος σε όσα του ζήτησαν οι παγκόσμιοι ηγέτες για τον Τούρκο πρόεδρο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ