2020-08-17 23:32:22
Φωτογραφία για Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, δεν βρίσκεται πια στη ζωή...
Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, δεν βρίσκεται πια στη ζωή, αφού σε ηλικία 85 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ο επίτιμος πρόεδρος ...του Ολυμπιακού είχε εισαχθεί εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία» πριν από μερικές μέρες ..

 

Το τελευταίο διάστημα η υγεία του Σάββα Θεοδωρίδη ήταν ήδη επιβαρυμένη και έδωσε μάχη για τη ζωή, αλλά σε ηλικία 85 ετών κατέληξε.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν στη «φιέστα» της ομάδας τουΠειραιά για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος Ελλάδας πριν από εβδομάδες, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης του είχε αφιερώσει τον τίτλο. 

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, αντιμετωπίζοντας τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά ποτέ του δεν έφυγε δίπλα από τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει:


«Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή...

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει γράψει τη δική του ιστορία για δεκαετίες, τόσο ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού όσο και ως διοικητικός του παράγοντας και με την αγάπη για την ομάδα του και το ποδόσφαιρο, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του».

Ποιος ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης

Ο Σάββας Θεοδωρίδης γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1935 στους Αμπελόκηπους και ξεκίνησε την καριέρα του στην Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων και το 1953, σε ηλικία 18 ετών, πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε έως το 1962.

Στους «ερυθρόλευκους» κρέμασε τα γάντια του κατακτώντας πέντε σερί πρωταθλήματα (1955, 1956, 1957, 1958, 1959) και ισάριθμα Κύπελλα, ενώ με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας είχε 12 εμφανίσεις.

Την τελευταία 20ετία είχε διοικητικό ρόλο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ