2020-08-18 23:20:54
Φωτογραφία για Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον παπά με το όπλο: Ήταν γυμνός, έβριζε τα Θεία και απειλούσε να πιει… αίμα
Ο κληρικός είχε απασχολήσει και πριν από περίπου δέκα χρόνια τη Δικαιοσύνη με τις

πράξεις του Συγκλονίζουν όσα αναφέρονται στη δικογραφία για τον 47χρονο ένοπλο ιερέα από χωριό του Ηρακλείου Κρήτη.

Ο κληρικός για μία ακόμη φορά βρίσκεται αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το cretalive, πριν από μία δεκαετία οι πράξεις του είχαν προκαλέσει πανελλήνιο σάλο με φόντο μία αρπαγή και ένα καλάσνικοφ.

Ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση προκαλούν οι ισχυρισμοί του 46χρονου ιδιοκτήτη της επιχείρησης τον οποίο απείλησε με το όπλο με αποτέλεσμα τρομοκρατημένος να αναγκαστεί να κλειδωθεί μέσα και να καλέσει βοήθεια, ενημερώνοντας τόσο φίλο του αστυνομικό, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, όσο και το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Οι καταθέσεις αστυνομικών

«Ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω και κράταγε το όπλο με το δεξί του χέρι. Κατέβηκα από το όχημα και αυτός αντιλαμβανόμενος την παρουσία μου έστρεψε ενστικτωδώς προς το μέρος μου, στρέφοντας και το όπλο του προς τα πάνω μου. Εκείνη την στιγμη ένιωσα φόβο όμως κράτησα την ψυχραιμία μου και ξεκίνησα να του μιλάω προκειμένου να τον ηρεμήσω. Αμέσως προσπάθησα να καταλάβει ποιος είμαι καθώς με γνωρίζει λόγω του επαγγέλματος για να τον ηρεμήσω σήκωσα την μπλούζα και του είπα ότι είμαι άοπλος. Αυτός αμέσως όταν κατάλαβε ποιος είμαι, το κατέβασε» περιγράφει αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας.

«Προσεγγίσαμε με ασφάλεια το σημείο και είδαμε τον ιερέα χωρίς μπλούζα σε έκρυθμη κατάσταση να βρίζει και να απειλεί ''θα σε σκοτώσω''. Με μέτρα αυτοπροστασίας τον προσεγγίσαμε και είδαμε να κρατάει το όπλο με την κάνη προς τα κάτω. Του δώσαμε εντολές να αφήσει αργά το όπλο του και να γονατίσει στο έδαφος όπως και έπραξε» καταθέσει άλλος ένστολος.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ