2020-08-19 08:00:16
Φωτογραφία για Το μόνο που θέλω είναι μια μαμά- δήλωσε 9χρονο αγόρι και δέχτηκε 5.000 αιτήσεις υιοθεσίας
Ο 9χρονος Jordan από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, βρίσκεται τα τελευταία έξι χρόνια στο σύστημα ανάδοχης φροντίδας.

Πριν λίγες μέρες, έπειτα από ένα συγκινητικό βίντεο που προβλήθηκε στην αμερικάνικη τηλεόραση, ο μικρός Jordan είπε πως το μόνο που θέλει είναι μία μαμά και έναν μπαμπά και προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση.

Στην ερώτηση ποιες τρεις ευχές του θα ήθελε να πραγματοποιηθούν, ο μικρός απάντησε: «Οικογένεια, οικογένεια και οικογένεια. Είναι το μόνο που θέλω.» Και η ευχή του φαίνεται πως θα γίνει σύντομα πραγματικότητα, αφού 12 ώρες μετά την προβολή του βίντεο, είχαν κάνει αίτηση υιοθεσίας πάνω από 5.000 άνθρωποι.

Ο Jordan μίλησε για τον μικρότερο αδελφό του που υιοθετήθηκε πριν έναν χρόνο και πόσο πολύ θα ήθελε να έχει κι εκείνος  μία μαμά κι έναν μπαμπά. «Θα ήθελα απλώς μια οικογένεια. Κάποιον να φωνάζω ‘μαμά’ και ‘μπαμπά’ ή απλώς μια μαμά ή έναν μπαμπά. Δεν με νοιάζει πραγματικά…»


Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε πού θα πήγαινε αν του δινόταν η ευκαιρία να πάει οπουδήποτε στον κόσμο, εκείνος απάντησε, «σε ένα πάρτι υιοθεσίας όπου θα μπορούσα να βρω ένα σπίτι».

Εκείνο που θέλει πραγματικά είναι «μία οικογένεια ώστε να έχω μερικούς ανθρώπους να μιλάω όταν το χρειάζομαι» είπε, ενώ έκλεισε τον βίντεο εκφράζοντας την ελπίδα να τον διαλέξουν.

Ο Κρίστοφερ Μάρλοου, ο οποίος εργάζεται στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Η.Π.Α. δήλωσε με χαρά πως επεξεργάζεται ήδη τις αιτήσεις υιοθεσίας που δέχτηκαν ώστε να επιλέξει την καταλληλότερη οικογένεια για τον μικρό Jordan.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με την εξέλιξη κι ελπίζω να βρεθεί πολύ γρήγορα ένα σπίτι για τον Jordan» πρόσθεσε.

Πηγή: dailymail.co.uk,mama365.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ