2020-08-19 11:30:11
Φωτογραφία για Αση Μπήλιου: Το νέο της δημιούργημα
Το δικό της site με προβλέψεις και άλλα πολλά θα αποκτήσει η αστρολόγος Άση Μπήλιου. Η αστρολόγος ης εκπομπής "Στην Φωλιά των Κου-Κου" δεν σταματά να εξελίσσεται.

“Στο asibiliou.gr θα έχουμε καθημερινό ραντεβού! Άλλωστε, η αστρολογία, όπως εγώ την εννοώ, είναι ένα χρηστικό εργαλείο στην καθημερινότητα μας, σαν ένα κοσμικό gps που διευκολύνει τις διαδρομές μας. Στο τιμόνι όμως είμαστε εμείς οι ίδιοι. Εδώ θα βρίσκετε καθημερινά τις αστρολογικές τάσεις της ημέρας για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας, ώστε να γνωρίζετε πώς θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρέχονται ή να ελιχθείτε ανάμεσα στα εμπόδια με χάρη. Θα εξετάζουμε την εβδομάδα και τον μήνα που τρέχει με αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο, ενώ παράλληλα θα διερευνούμε σε βάθος τις σημαντικές πλανητικές όψεις και πλανητικές αλλαγές με ειδικά άρθρα. Η αστρολογία όμως δεν είναι μόνο πρόβλεψη!

Ίσως η ουσιαστικότερη συμβολή της στη ζωή μας είναι ότι αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία αυτογνωσίας
. Γι’ αυτό, σε λίγο χρονικό διάστημα, στο asibiliou.gr θα έχετε τη δυνατότητα να καταστρώσετε τον χάρτη της πιο σημαντικής στιγμής της ζωής σας, της στιγμής που ήρθατε στον πλανήτη μας! Γνωρίζοντας τον γενέθλιο χάρτη σας θα βρείτε πολλά επεξηγηματικά άρθρα για τη γενέθλια αστρολογία στην βιβλιοθήκη μας, ώστε να κατανοήσετε σε βάθος τα ξεχωριστά και διαφορετικά κομμάτια της προσωπικότητας σας.

Όσοι με παρακολουθούν χρόνια θα ξέρουν ότι οι σχέσεις πάσης φύσεως, αλλά κυρίως οι ερωτικές, είναι ένα πεδίο που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα και το έχω διερευνήσει σε βάθος. Από το asibiliou.gr δεν θα μπορούσε να λείπει η ερωτική αστρολογία. Με ειδική σήμανση στο μενού για την ερωτική αστρολογία θα μπορείτε να διαβάζετε άρθρα που αφορούν τις σχέσεις σας, ώστε να τις διαχειρίζεστε με ένα πιο αποτελεσματικό τρόπο και να αντλείτε μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτές.

Σημαντικό κομμάτι της βιβλιοθήκης μας όμως κατέχει κι η παιδική αστρολογία. Γνωρίζοντας τα στοιχεία του χάρτη του παιδιού σας, είμαι βέβαιη ότι θα βοηθηθείτε να κατανοήσετε σε βάθος τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του καθώς μεγαλώνει και ξεδιπλώνεται και θα το βοηθήσετε να ενισχύσει τις θετικές του πλευρές και να λειάνει τις δύσκολες.

Εκτός από την αστρολογία, στο asibiliou.gr θα διαβάζετε καθημερινά ενδιαφέροντα άρθρα ψυχολογίας από ειδικούς ψυχολόγους, που εύχομαι να σας εμπνεύσουν αναφορικά με την αυτοβελτίωση και την εξέλιξή σας, αλλά και την βελτίωση όλων των σχέσεων σας. Θα εξερευνήσουμε μαζί πώς συνδέεται η ψυχολογία με την αστρολογία και πόσο βοηθητικές μπορεί να είναι η μία προς την άλλη για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα”, έγραψε στο εισαγωγικό της σημείωμα. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ