2020-08-19 11:38:27
Φωτογραφία για Μόνικα Μπελούτσι: «Ήταν επαναστατικό το να υποδυθώ έναν τέτοιο ρόλο στα 50 μου»
Την Μαρία Κάλλας θα υποδυθεί ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο. Η Ιταλίδα ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον Φώτη Απέργη η οποία θα μεταδοθεί την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020, στις 16:00, από το Δεύτερο Πρόγραμμα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην Μαρία Κάλλας, την ζωή της όταν κλείνουν τα φώτα, τον νέο της ρόλο αλλά και την σχέση με τα παιδιά της. 

«Ήταν μια γυναίκα που ακολουθούσε την καρδιά της, το ένστικτό της. Γι’ αυτό έγινε τόσο εύθραυστη. Την ίδια στιγμή ήταν αξιοθαύμαστη, γιατί ακολουθούσε τη δική της αλήθεια. Πολέμησε τόσο πολύ για τα δικαιώματά της».

«Η εικόνα μου είναι μόνο ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Ο αληθινός μου βίος, ο μυστικός μου κήπος, είναι για μένα αληθινά σημαντικός. Και αυτή η προστασία είναι αναγκαία για να επιβιώσει κανείς σ’ αυτή τη δουλειά», τόνισε η Μόνικα Μπελούτσι. 

«Ήταν επαναστατικό το να υποδυθώ έναν τέτοιο ρόλο στα 50 μου. Δείχνει πώς αλλάζουν οι καιροί. Μια ηθοποιός σήμερα είναι εντελώς διαφορετική απ’ ό,τι στις δεκαετίες του ’30, του ’40, του ’50, που μπορούσες να είσαι όμορφη και ταλαντούχα, αλλά στα 40 σου η καριέρα σου τελείωνε».


«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι στις μέρες μας οι γυναίκες μιλούν με θάρρος και κουράγιο, αλλά θα χρειαστεί καιρός για να εξασφαλιστούν ίσα δικαιώματα με τους άντρες. Πιστεύω, πάντως, ότι δεν χρειάζεται να αποζητάμε τον πόλεμο, αλλά ένα κοινό έδαφος επικοινωνίας. Γιατί ο πόλεμος δεν φέρνει τίποτα καλό».

«Δεν θέλω η δουλειά μου να έχει μεγάλο μέρος στη ζωή τους. Προτιμώ να είμαι η μητέρα τους και να τους δίνω όλη τη δύναμη, όλη την αγάπη που χρειάζονται για να ανακαλύψουν το δικό τους πάθος. Εγώ είμαι το παρελθόν, εκείνες είναι το μέλλον», είπε χαρακτηριστικά για τις κόρες της. 

Παράλληλα η ηθοποιός μιλά για το το άγχος που έχει για την παράσταση, τον έρωτα στα χρόνια του Κωρονοιού αλλά και ρόλους που δεν πήρε λόγο της ομορφιάς της. 

«Αν τους έχασα, τώρα μπορώ να τους παίξω! Όταν μεγαλώνεις, χάνεις τη βιολογική ομορφιά της νιότης. Το ενδιαφέρον είναι ότι τότε μπορείς να παίξεις άλλους ρόλους», είπε χαρακτηριστικά. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ