2020-08-22 21:39:07
Φωτογραφία για Αύγουστος 1990: Οι διακοπές του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Diana με την πρώην ελληνική βασιλική οικογένεια
Οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας υποδέχτηκαν με χαρά την ανακοίνωση

του Netflix για την πρεμιέρα της 4ης σεζόν σειράς The Crown στις 15 Νοεμβρίου. Στο νέο κύκλο θα δούμε την είσοδο της πριγκίπισσας Diana -και θα συνεχίσουμε να την βλέπουμε και στους δύο επόμενους και τελευταίους. Ξεκινώντας από την γνωριμία της και τον μετέπειτα γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο που έγινε στις 6 Φεβρουαρίου 1981.

Τον Δεκαπενταύγουστο του 1990 η πριγκίπισσα Diana και ο πρίγκιπας Κάρολος έκαναν καλοκαιρινές διακοπές στη Μαγιόρκα. Πέρασαν τον Δεκαπενταύγουστο πάνω σε σκάφος παρέα με άλλα μέλη βασιλικών οικογενειών. Ανάμεσά τους ο βασιλιάς Juan Carlos της Ισπανίας με τη σύζυγό του, βασίλισσα Σοφία και τα μέλη της πρώην ελληνικής βασιλικής οικογένειας.

Advertisement - Continue Reading Below

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η βασίλισσα Σοφία είναι αδέρφια ενώ έχει οικογενειακούς δεσμούς και με την βρετανική βασιλική οικογένεια αφού ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, είναι εγγονός του βασιλιά Γεωργίου Α’ της Ελλάδας. Επίσης, είναι ο νονός του πρίγκιπα William.


Από αυτές τις διακοπές στη Μαγιόρκα, στο σκάφος του Juan Carlos που είχε το όνομα “Fortuna”, δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του Άννα Μαρία και η κόρη τους Θεοδώρα.

Την παρέα τους συμπλήρωναν η πριγκίπισσα Χριστίνα και η πριγκίπισσα Έλενα της Ισπανίας καθώς και οι δύο γιοι της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Κάρολου, William και Harry.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ