2020-08-24 22:36:21
Φωτογραφία για Νίκος Θωμά Νταής: Σήμα κινδύνου - Ο κορονοϊός μας απειλεί - Ανοίξτε το νέο κτήριο του Κ.Υ. Μύτικα - «Άρατε Πύλας».
ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Κ.Υ. ΜΥΤΙΚΑ

«ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ»

Του Νίκου Θωμά Νταή.

σ. Συμβολαιογράφου.

 

     Ενώ σε μία εβδομάδα στήθηκαν Νοσοκομεία επάνω σε καράβια και αθλητικούς χώρους, εμείς επί 3 χρόνια περίπου, κρατάμε κλειστό το νεοανεγερθέν σύγχρονο κτήριο του Κ.Υ. Μύτικα, αφού από αδιαφορία των ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ παραμένει αδιαμόρφωτος ο περιβάλλοντας χώρος!!!

Το αδιανόητο του όχι τόσο σοβαρού αυτού προβλήματος (διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίομεν την κάμηλον), είναι ότι έμειναν ανεκτέλεστες οι εργασίες του χώρου, αφού υπάρχει σχετική πίστωση 200.000 €, η οποία μέχρι σήμερα παραμένει αδιάθετη! Άκουσον, άκουσον! Φρίξον Ήλιε!

Προ 2 μηνών περίπου υπογράφτηκε πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής από την 6η ΥΠΕ και ο Δήμαρχος κ. Τριανταφυλλάκης, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο έργων κ. Τζαχρήστα. μαζί με την Επιτροπή της Τεχνικής Υπηρεσίας της 6ης ΥΠΕ, επισκέφτηκαν το νέο κτήριο του Κ.Υ. και οι μηχανικοί της Υπηρεσίας, ανέλαβαν να συντάξουν Τεχνική Μελέτη διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου και όποιων άλλων ελλείψεων σημείωσαν κατά την παραλαβή.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ