2020-08-24 23:12:48
Φωτογραφία για Σαστισμένη η Τουρκία στον Έβρo: Βλέπει να υψώνονται φράχτες… παντού
Τη στιγμή που στην ανατολική Μεσόγειο προσπαθεί να καλλιεργήσει κλίμα έντασης και στο Αιγαίο οι απόπειρες αποστολής με καραβιές ανθρώπων δεν της βγαίνει, η Τουρκία παρακολουθεί.. σαστισμένη στον Έβρο να υψώνονται φράχτες παντού.

Δεν είναι μόνο οι εταιρείες που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής των νέων τμημάτων του φράχτη αλλά και ο Στρατός Ξηράς που συνεχίζει να κατασκευάζει αποτρεπτικά εμπόδια, επεκτείνοντας την γραμμή αποτροπής κατά πολλά χιλιόμετρα, γρήγορα και μεθοδικά.

Το Μηχανικό του Δ’ Σώματος Στρατού κάνει αθόρυβη και ουσιαστική δουλειά, με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να τρέχει ταυτόχρονα τις διαδικασίες επιλογής των εταιρειών που θα περατώσουν τα έργα.

Το μεταναστευτικό θέμα αναμένεται να συζητηθεί στην σημερινή συνάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη με τον ομοσπονδιακό υπουργό Εσωτερικών της Αυστρίας, Καρλ Νίχαμερ, που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


 Όπως έγινε γνωστό, στη συνέχεια, οι δύο υπουργοί θα αναχωρήσουν για τον Έβρο, όπου θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στις Καστανιές και άλλα σημεία. Υπενθυμίζεται ότι η Αυστρία έστειλε την επίλεκτη ομάδα αστυνομικών «Κόμπρα» κατά την διάρκεια απόπειρας εισβολής χιλιάδων αλλοδαπών από Τουρκία τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως επεσήμανε χθες από βήματος Βουλής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, από την 28η Φεβρουαρίου έως και την 3η Αυγούστου τρέχοντος έτους απετράπη η παράνομη είσοδος στην περιοχή του Έβρου συνολικά 61.508 ατόμων.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ