2020-08-26 07:51:33
Φωτογραφία για Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης για το live ξεμάτιασμα: H θρησκεία μας πιστεύει στη βασκανία
Για το απίστευτο περιστατικό με το... live ξεμάτιασμα, που σημειώθηκεκατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, μίλησαν ο αντιδήμαρχος της πόλης, Χάρης Αηδονόπουλος, και η γραμματέας του, Γιούλη Ατματζίδου.

Ο κ.Αηδινόπουλος αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και ζήτησε από την γραμματέα του να τον ξεματιάσει, με αποτέλεσμα να γίνει το… θέμα της ημέρας.

«Ένιωσα μια υποτασική κρίση. Μια μεγάλη κατάπτωση. Γιατρός είμαι δεν μπορώ να πω υπερβολές, αφενός η αυθυποβολή, αφετέρου το κρύο νερό, αισθάνθηκα καλύτερα. Αρκετούς μήνες πριν το είχα ξαναζητήσει. Της είχα πει και τότε: ”Γιούλη κάνε κάτι”», δήλωσε ο αντιδήμαρχος στην εκπομπή Live News του Mega.

«Η θρησκεία μας πιστεύει στην βασκανία. Δεν έκανα κάτι κακό, δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι κακό, οπότε να τονίσω ότι δεν ξέχασα να κλείσω την κάμερα, απλώς δεν την έκλεισα. Δεν μπορούσα ούτε το ιατρείο να κλείσω, ούτε να αποχωρήσω από την τηλεδιάσκεψη. Δεν το θεωρώ μεμπτό» προσέθεσε.

«Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να πω μια ευχή. Αυτό που είπε και ο κ. Αηδονόπουλος για τον Άγιο Κυπριανό. Το ξεμάτιασμα είναι απλώς μια ευχή», υποστήριξε από την πλευρά της η γραμματέας του.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ