2020-08-28 00:54:39
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη....Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό μοτοσικλετιστή στον Χορτιάτη...Άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν τον άνδρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα
Επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοούμενου μοτοσικλετιστή βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή του Χορτιάτη, στη Θεσσαλονίκη.

O μοτοσικλετιστής ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, γύρω στις 20.30 το βράδυ, και ενημέρωσε ότι έχασε τον προσανατολισμό του.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, καθώς και 10μελές κλιμάκιο διασωστών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Έληξε η περιπέτεια του μοτοσικλετιστή ο οποίος χάθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης σε δασική περιοχή στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

Άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν τον άνδρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα δίνοντας τέλος στην αγωνία των συγγενικών του προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr ο άτυχος άνδρας κυκλοφορούσε με τη μηχανή του το απόγευμα και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές και ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του στην οποία συμμετείχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τρία οχήματα και δέκα άνδρες και δεκαμελές κλιμάκιο διασωστών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/thessaloniki-entopistike-o-motosikletistis-pou-chathike-ston-chortiati

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ