2020-08-28 15:08:23
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό: Ο Βαγγέλης Περρής στο «Το Πρωινό»;
Πριν λίγη ώρα γράφτηκε στο youfly.com πως ένα βήμα πριν τη συμφωνία με το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 και τη Φαίη Σκορδά βρίσκεται ο Βαγγέλης Περρής. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ρόλος του δεν θα είναι στο πάνελ, αλλά θα εμφανίζεται μέσω ζωντανής σύνδεσης για να σχολιάσει τα θέματα της καλλιτεχνικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας.

Το ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως πράγματι έχει γίνει μία κρούση από την ομάδα της πρωινής εκπομπής για συνεργασία, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια παραπάνω λεπτομέρεια. Ο Βαγγέλης Περρής βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διακοπές και θα συζητήσει μετά την επιστροφή του τη συγκεκριμένη πρόταση. Αυτή αναμένεται να συμβεί την επόμενη εβδομάδα.

Φυσικά, να σας θυμίσουμε πως η συνεργασία του με το "2night show" και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στη δημιουργία των χιουμοριστικών βίντεο θα συνεχιστεί κανονικά, κάτι που σημαίνει πως πρώτα θα έρθει σε συννενόηση μαζί του. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαγγέλης Περρής έχει διπλό ρόλο στο κανάλι του Αμαρουσίου. Πολλές φορές στο παρελθόν παράλληλα με τη συνεργασία του στο ¨Όλα" ήταν στην κριτική επιτροπή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο", αλλά και με δικές του εκπομπές.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ