2020-08-28 18:31:12
Φωτογραφία για Με την ενημέρωση ξεκινά ο ΣΚΑΪ...
Η νέα σεζόν ξεκινά δυναμικά με την ενημέρωση του ΣΚΑΪ, πάντα μπροστά.

Ο ΣΚΑΪ δίνει τον παλμό της επικαιρότητας από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου με σύσσωμο το δημοσιογραφικό του επιτελείο. Όπου υπάρχει είδηση βρίσκεται ο ΣΚΑΪ, με ζωντανές συνδέσεις, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς με νηφαλιότητα και εγκυρότητα, πάντα μπροστά. 

Στις 06.00 το πρωί, η μέρα μας ξεκινά με τον Δημήτρη Οικονόμου, τη Μαρία Αναστασοπούλου και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ. Ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει σε Ελλάδα και εξωτερικό, ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων και με τα πρόσωπα της επικαιρότητας να είναι οι πρωταγωνιστές.

Στις 10.00, η σκυτάλη της ενημέρωσης περνά στους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα και στην εκπομπή ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ. Πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και διεθνείς εξελίξεις, ειδήσεις για αθλητισμό, υγεία και τεχνολογία, συνεντεύξεις από πρόσωπα της επικαιρότητας και καλεσμένους που είναι τα πρόσωπα της ημέρας.


Το πρώτο ολοκληρωμένο δελτίο της ημέρας έρχεται στις 14.00 με την Εύα Αντωνοπούλου. Μαχητικό ρεπορτάζ και άμεση ενημέρωση. Οι όψεις της επικαιρότητας και οι εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, όπως διαμορφώνονται μέχρι εκείνη την ώρα.

Tο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων καθημερινά με τη Σία Κοσιώνη και τα Σαββατοκύριακα με τον Νίκο Στραβελάκη στις 19.50 βγαίνει μπροστά στην ενημέρωση. Μπροστά στο ρεπορτάζ, με εγκυρότητα, μαχητικότητα και αστραπιαία αντανακλαστικά. Μπροστά στην ανάλυση, με αξιοπιστία, ουσία και θάρρος. Μπροστά στην τεχνολογία, με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ