2020-08-29 15:00:09
Φωτογραφία για Γιώργος Ματαράνγκας: «Έχω πετάξει μέχρι και άνθρωπο στη θάλασσα»
Σε μια άγνωστη πλευρά του εαυτού του αναφέρθηκε ο Γιώργος Ματαράνγκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι αντιδράει έντονα όταν οι γύρω του ξεπερνάνε τα όρια, ενώ έχει φτάσει και σε σημείο να πετάξει άνθρωπο στην θάλασσα.

Ό,τι έχεις δώσει το έχεις πάρει πίσω;

Ναι… Γενικότερα, στη ζωή όλοι θα πικράνουμε κάποιους, όλοι θα μας πικράνουν, το θέμα είναι να υπάρχουν όρια σε όλα αυτά. Εγώ, καμιά φορά, σαν Ταύρος, ξεφεύγω λίγο, αλλά… συγκρατούμαι πάντα.

Τι εννοείς λέγοντας «ξεφεύγω»;

Κάποια στιγμή, όταν κάποιος ξεπερνάει τα όρια, τρελαίνομαι, δεν φέρομαι νορμάλ… Συμβαίνει σπάνια, αλλά Έχεις ξεπεράσει τα όρια;

Ελάχιστες φορές.

Ποια ήταν η πιο έντονη αντίδρασή σου, που ξεπέρασες τα όρια;

Έχω έντονες αντιδράσεις, όταν κάποιος ξεπερνάει τα όρια, δεν μπορώ να κρατηθώ πια, είτε αυτά είναι στη ζωή, στην καθημερινότητα… Ειδικά στο θέατρο, με συναδέλφους που ξεπερνούν τα όρια, κάποια στιγμή θα εκραγώ. Αυτό έχει γίνει 4-5 φορές σε όλη μου τη ζωή… Έχω πετάξει μέχρι και άνθρωπο στη θάλασσα.


Πέταξες άνθρωπο στη θάλασσα;

Όχι για να πάθει κάτι, τον βγάλαμε αμέσως, αλλά… ήταν ηθοποιός. Είμαι μέχρι «εκεί», αν ξεπεράσεις το «εκεί», δεν κρατιέμαι.

Έχεις φτάσει να χειροδικήσεις;

Όχι, ποτέ δεν σηκώνω χέρι, είμαι ειρηνικός, ήρεμος και διαλλακτικός στη δουλειά μου, στο σπίτι μου, παντού. Έχω αντιδράσεις… Κάποια στιγμή, στην Εθνική Οδό, μου έλεγε διάφορα ο συνοδηγός, πέρασε τα όρια, σταμάτησα το αυτοκίνητο, τον κατέβασα κάτω κι έφυγα… Το έχω κάνει. Όταν ξεπεράσει ο άλλος τα όρια, θα τα ξεπεράσω κι εγώ. Αν ξεπεραστούν χοντρά τα όρια, αντιδρώ.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ