2020-08-30 09:00:17
Φωτογραφία για Φωτεινή Πετρόγιαννη: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εκπομπή που δημιουργήσαμε»



Ο Παναγιώτης Σουρέλης, η Βίκυ Χαντζή και η Φωτεινή Πετρόγιαννη παρουσιάζουν φέτος την καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή «Alpha Παντού», πετυχαίνοντας υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Οι τρεις παρουσιαστές μίλησαν στο περιοδικό «7 Μέρες TV» για την μέχρι τώρα εμπειρία τους και αποκάλυψαν την σχέση τους με τα νούμερα τηλεθέασης.

Διανύετε ήδη μερικές εβδομάδες του «ΑΡLΗΑ, παντού», σε μία πραγματικά δύσκολη συνθήκη, όχι μόνο εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά και της έντονης κρίσης με την Τουρκία. Τι κρατάτε από τις πρώτες μέρες στον αέρα της εκπομπής;

ΒΙΚΥ ΧΑΝΤΖΗ: «Την ιστορική βεβήλωση της Αγίας Σοφίας, τον διπλωματικό πυρετό πάνω από το Καστελόριζο, τους ξέφρενους οπαδικούς πανηγυρισμούς και τα πάρτι στα παραλιακά μαγαζιά, καθώς και την κυνική απόπειρα συγκάλυψης της τραγωδίας στο Μάτι...».

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ: «Οι μέρες είναι όντως δύσκολες, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, κρατώντας τον κόσμο ενήμερο μεν, αισιόδοξο δε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εκπομπή που δημιουργήσαμε με την ομάδα μας και νομίζω ότι και οι τηλεθεατές μας είναι εξίσου ικανοποιημένοι».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΥΡΕΛΗΣ: «Φαινόταν ότι θα είναι ένα περίεργο καλοκαίρι, λόγω του κορονοϊού, αλλά και των προθέσεων της Τουρκίας που είχαν διαφανεί μήνες πριν. Κρατάω τα πάντα. Κάθε ρεπορτάζ, κάθε σύνδεση πρόσφεραν ένα λιθαράκι στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία μας. Εξάλλου, οι δημοσιογράφοι συνήθως δεν ορίζουμε τα γεγονότα, αλλά τα καταγράφουμε και τα μεταδίδουμε».

Τι είναι αυτό που προσφέρετε καθημερινά στο κοινό;

Β. Χ.: «Συναίσθημα, εικόνες, χρηστικές ειδήσεις, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, ταξίδια, καινοτομία. Θέματα που αφορούν τον κόσμο, σε όλα τα επίπεδα».

Φ. Π.: «Προσφέρουμε ισόποσες δόσεις ενημέρωσης και ελαφρός ψυχαγωγίας, σκεπτόμενοι πάντα ότι φέτος το καλοκαίρι βρίσκονται στο σπίτι άνθρωποι όλων των ηλικιών, οι οποίοι θέλουν τόσο να ενημερωθούν όσο και να χαμογελάσουν».

Π. Σ.: «Προσφέρουμε εναλλακτική ενημέρωση και χαλαρή ψυχαγωγία. Ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, βλέπουμε όμορφες εικόνες και γνωρίζουμε υπέροχους ανθρώπους. Και φυσικά έχουμε πολλές ενότητες για τις γυναίκες, τα παιδιά, τα ζωάκια και πολλές ακόμη. Πιστεύω ότι όποιος παρακολουθεί την εκπομπή, έχει εικόνα όχι μόνο τι συμβαίνει, αλλά μαθαίνει και χρηστικές πληροφορίες που δίνουν λύσεις στην καθημερινότητα του».

Σας αγχώνει η τηλεθέαση;

Β. Χ.:«Τη σέβομαι, μα δεν την κυνηγώ».

Φ. Π.: Όποιος πει ότι δουλεύει στην τηλεόραση και κυρίως «μπροστά» και δεν τον ενδιαφέρουν τα νούμερα, ψεύδεται. Δεν τρελαινόμαστε φυσικά αν μια μέρα κάτι δεν πάει καλά, αλλά, όταν μια εκπομπή βγαίνει στον αέρα, θέλεις να πετύχει».

Π. Σ.: «Η τηλεθέαση είναι ένα εργαλείο για να βλέπουμε τι προτιμά ο κόσμος. Εννοείται ότι θέλουμε να αρέσει η εκπομπή στους τηλεθεατές»



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ