2020-08-31 17:40:07
Φωτογραφία για Αναλυτικά οι ρολόι των πρωταγωνιστών
Μια ερωτική, δραματική σειρά θα αρχίσει να ξετυλίγεται από τον επόμενο μήνα στις οθόνες μας με την υπογραφή των Παναγιώ­τη Ιωσηφέλη (σενάριο) και Στέφανοο Μήλατσου (σκηνοθεσία).

Σε πρώτο πλάνο θα παρακολουθήσουμε τη ζωή μιας οικογένειας που αποτελείται από μια αυταρχική και δυναμική μητέρα και τους τέσσερις γιους της. Η γυναίκα αυτή δεν διευθύνει απλώς το σπίτι τους και μια φάρμα, αλόγων. Έχει μάθει να κατευθύνει και τις ζωές των γιων της. Όλα θα αλλάξουν όμως στο κτήμα τους όταν βρεθεί σε αυτό μια νεαρή νοσοκόμα, η Αγγελική, με αφορμή τα θέματα υγείας της μητέρας. Το κορίτσι αυτό κρύβει ένα μυστικό που αν γίνει γνωστό θα τινάξει στον αέρα τις σχέσεις όλων. Μπορεί να πέρασαν χρόνια, όμως η Αγγελική δεν ξέχασε ποτέ τον βιασμό που υπέστη από έναν από τους γιους της οικογένειας. Κάθε βήμα της στη φάρμα και το σπίτι της οικογένειας θα τη φέρνει όλο και πιο κοντά στην εκδίκηση που αποζητά.


Κατερίνα (Αλκηστις Ζιρώ): Η υπηρέτρια του σπιτιού που προσπαθεί να τα έχει με όλους καλά και το πετυχαίνει. Τα προβλή­ματα για εκείνη θα ξεκι­νήσουν όταν χωρίς να το θέλει, γίνει το αντικείμενο του πόθου του Παύλου. Η Κατερίνα όμως έχει σχέ­ση με τον οδηγό της Αθηνάς.

Αποστόλης (Αλέξανδρος Δαβιλάς): Ο οδηγός της Αθηνάς και σύντροφος της Κατερίνας, στα αυ­τιά του οποίου φτάνουν όλα! Το στόμα του όμως παραμένει ερμητικά κλει­στό. Εως κάποιο σημείο βέβαια.

Νικόλας (Αλέξανδρος Πέρρος): Ο βενιαμίν της οι­κογένειας και ο πιο επι­πόλαιος. Από τα τέσσε­ρα αδέλφια είναι ο πιο κα­κομαθημένος. Ξενυχτά, πί­νει, γυρίζει κάθε βράδυ με άλλη γυναίκα και γενικά η ζωή του θα χαρακτηριζόταν άσωτη. Τα αδέλφια του και η μητέρα του δεν τον παίρνουν πολύ στα σοβαρά και με κάποιον τρόπο τον αφήνουν να ζει λίγο πιο ελεύθερα, καθώς φαίνεται να μην έχει και θέση στη δομή διοίκησης της επιχείρησης.

Μιχάλης (Μιχάλης Λεβεντογιάννης): Είναι ο έμπιστος υπάλληλος της οικογένειας, καθώς έχει τη γενική επιστα­σία του ιπποφορβείου. Μεγά­λωσε και ζει μέσα στα άλο­γα. Έχει μεγάλη αγάπη για τη δουλειά του αλλά και για την οικογένεια που τον έχει στη δούλεψη της πολλά χρόνια. Μεταξύ άλλων είναι και το δεξί χέρι του πρωτότο­κου γιου της οικογένειας, του Στέφανου. Ένας κα­τασταλαγμένος χαρακτήρας με ήθος και πνεύμα, που τον εκτιμούν, του έχουν εμπιστοσύνη και έχει δικαίωμα λόγου σε όλες τις αποφάσεις.

Αγγελική (Μαίρη Μηνά): Παίζει τον ρόλο μιας εξειδι­κευμένης νοσοκόμας που θα σταθεί στο πλάι της Αθη­νάς, η οποία, όπως θα δού­με στο πρώτο επεισόδιο, επι­στρέφει στο σπίτι της έχοντας προσβληθεί από μια ασθέ­νεια για να αναρρώσει. Ευ­φυής και συνετή. Πολύ προ­σεκτική σε ό,τι κάνει... Είναι μια γυναίκα σε απο­στολή, που όμως δεν θα αργήσει να έρθει κοντά με τον Μιχάλη.

Τζένη (Νάντια Μπουλέ):Είναι η μελλοντική σύζυ­γος του Στέφανου. Μια με­γαλοαστή, η οποία έρχεται να ενσωματωθεί στην οι­κογένεια. Ευφυής γυναίκα, αλλά όπως όλοι οι χαρα­κτήρες, στο πλαίσιο αυτής της σειράς εξελίσσεται και μεταμορφώνεται.

Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα):Είναι η σύζυγος του Παύ­λου, αλλά σύντομα κατα­λαβαίνει ότι ο άντρας που αγάπησε την απατά. Τίποτα όμως δεν φαίνεται να έχει τελειώσει για εκείνη. Απο­φασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της και να κερδί­σει αυτό που της αξίζει. Και πολύ ρεαλιστικά παρακολουθούμε τον μεγαλύ­τερο αυτό αγώνα της ζωής της.

Αθηνά (Φιλαρέτη Κομνη­νού): Κρατά τον ρόλο της μητριάρχισσας. Οταν πε­θαίνει ο άντρας της ανα­λαμβάνει η ίδια τα ηνία της οικογενειακής επιχείρη­σης. Μιας πρότυπης μονά­δας ιπποφορβείου, στην οποία εκτρέφουν άλογα και τα πουλούν σε ενδιαφερόμενους σε όλη την Ευρώπη. Το παρελθόν της είναι έντονο και πολλά από αυτά που έχει ζή­σει δεν τα γνωρίζει κανείς. Είναι μια λύκαινα... πολύ τρυφερή με τους δικούς της ανθρώπους και κυρίως τους τέσσερις γιους της, αλλά ακό­μα περισσότερο αδίστακτη με οποιονδήποτε πάει να τους απειλήσει.

Στέφανος (Γιώργος Χρυ­σοστόμου): Υποδύεται τον πρωτότοκο γιο της Κο­μνηνού. Εχει χάσει τη γυ­ναίκα του και μεγαλώ­νει ο ίδιος την έφηβη πλέ­ον κόρη του. Μαζί με τη μητέρα του. Αθηνά, κρα­τούν τα ηνία της επιχεί­ρησης τους. Υπάρχει σε­βασμός και αγάπη μεταξύ τους, αλλά δεν λεί­πουν και οι κόντρες. Προσπαθεί να κάνει τα χατίρια της μητέρας του, όμως συγχρόνως τραβάει τις κόκκινες γραμμές του. Με κάποιον τρόπο είναι λίγο πατριαρχικός σε σχέση με τα τρία αδέλφια του. Έχει έναν προστατευτισμό και μια έγνοια για την οικογένεια του.

Παύλος (Ιωάννης Παπαζήσης): Αυτός είναι ο δεύ­τερος κατά σειρά γιος της Αθηνάς. Διεκδικητικός και πάρα πολύ επιθετικός, παίρ­νει συνήθως αυτό που θα βάλει στο μάτι. Πολύ συχνά αμφισβητεί την εξουσία του μεγάλου του αδελφού αλλά και της μητέρας του. Είναι αδίστακτος και επιπλέον δείχνει ότι έχει σοβαρά συμπλέγματα. Είναι ένας χαρακτήρας τον οποίο καταλαβαίνουμε καλά όσο προχωρά η σειρά. Εί­ναι η γενεσιουργός αιτία νέων προβλημάτων και δύσκολα τα βγάζει πέρα κανείς μαζί του.

Δημήτρης (Πάνος Βλάχος): Ο τρίτος γιος της οι­κογένειας, που δεν φαίνε­ται να μοιάζει με κανέναν από τους άλλους τρεις. Πρόκειται για ένα παιδί με σοβαρά ψυχολογικά προ­βλήματα που αποτελεί την αφορμή για τις περισσότε­ρες δυσκολίες της οικογέ­νειας. Είναι το σκοτεινό κομμάτι της ιστορίας και πάνω από όλα, γιος της μαμάς. Είναι πολύ αφοσιωμένος και υποστηρικτικός σε εκείνη, με αποτέλεσμα π Αθηνά να του δείχνει συχνό περισσότερη εμπιστοσύνη από ό,τι έχει στους υπόλοιπους γιους της.

TV24

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ