2020-08-31 23:00:30
Φωτογραφία για Παρίσι ο Χάικο Μάας παρά την ταξιδιωτική οδηγία
Στο Παρίσι μετέβη σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Χάικο Μάας, τέσσερις μόλις ημέρες μετά την ταξιδιωτική οδηγία του Βερολίνου, σύμφωνα με την οποία οι Γερμανοί καλούνται να αποφεύγουν τα ταξίδια στο εξωτερικό καθώς αυξάνονται ανησυχητικά τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού.

Ο Σοσιαλδημοκράτης υπουργός βρέθηκε στην πιο επικίνδυνη περιοχή της Γαλλίας, από πλευράς εξάπλωσης της νόσου Covid-19: το Παρίσι.

Φορώντας το απαραίτητο αξεσουάρ της εποχής μας, τη μάσκα, ο Μάας έσφιξε το χέρι του Γάλλου ομολόγου του, Ζαν Ιβ Λε Ντριάν, που τον καλωσόρισε μ΄ένα πλατύ χαμόγελο.

Τα κρούσματα της νόσου Covid-19 στη χώρα του Εμανουέλ Μακρόν αυξάνονται συνεχώς με τον γερμανικό Τύπο να διευκρινίζει ότι ο Χάικο Μάας ταξίδεψε στην «πόλη του φωτός» όχι για τουρισμό αλλά για δουλειές.

Σήμερα το πρωί, ο Χάικο Μάας εκφώνησε την εναρκτήρια ομιλία στο συνέδριο των Γάλλων πρεσβευτών στην Ευρώπη.

Ο 73χρονος Γάλλος υπουργός Ζαν Ιβ Λεντριάν υποδέχθηκε θερμά τους πρέσβεις σε σεμινάριο εργασίας στο Παρίσι.

Οι προετοιμασίες για τη γαλλική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022 βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, όπως διευκρινίζει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Δεδομένου ότι η Γερμανία έχει για το τρέχον εξάμηνο την προεδρία της Ε.Ε, ο Ζαν Ιβ Λε Ντριάν θεώρησε σωστό να προσκαλέσει τον 53χρονο υπουργό Εξωτερικών, Χάικο Μάας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ