2020-09-01 19:00:12
Φωτογραφία για Πρόσωπα έκπληξη εμπλουτίζουν την Φαμίλια του ΑΝΤ1
Με γοργούς ρυθμούς προετοιμάζονται τα νέα σίριαλ του ΑΝΤ1, όπως η Φαμίλια, προκειμένου να έρθουν σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και να συναντήσουν το κοινό.

Η νέα κωμική σειρά παρακολουθεί τη ζωή ενός ζευγαριού, που αν και έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένο, έχει ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο. Η σεξουαλική τους ζωή, τα παράπονα Εκείνης, ο καλύτερος φίλος Εκείνου και, φυσικά, η πεθερά H νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 είναι βασισμένη στη σειρά «La Famiglia» της Armoza Formats και, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρίσκονται η Ιωάννα Ασημακοπούλου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Μιχάλης Σαράντης.

Tο σενάριο έχουν αναλάβει οι Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου και Μάνος Τσότρας, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Οι συνεδρίες της θεραπείας είναι μια σειρά από σκηνικά μέσα από τα οποία αποκαλύπτονται αστείες στιγμές από την καθημερινότητα της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες,δύο αγαπημένα πρόσωπα έρχονται να προστεθούν στο βασικό καστ του σίριαλ και στους πλέον «ισχυρούς» ρόλους,

Εκείνους των πεθερών!

Ο λόγος για την Υρώ Μανέ, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση μετά το καθημερινό κωμικό σίριαλ «Όσο έχω εσένα» καθώς και την Ιωάννα Μαυρέα, ηθοποιό με πλήθος θεατρικών όμορφων στιγμών στο βιογραφικό της και τηλεοπτική στη σειρά του ΑΝΤ1,»Στο καλό μου γλυκιά μου συμπεθέρα».

Πηγή:zappit

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρεμιέρα: «Κοινωνία ώρα MEGA»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρεμιέρα: «Κοινωνία ώρα MEGA»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ