2020-09-01 20:15:28
Φωτογραφία για Οπαδός της Στουτγκάρδης ζητά ένα ευρώ σε έρανο για να αποκτήσει τον Μέσι
Έναν ευφάνταστο τρόπο έχει βρει ένας φίλος της Στουγκάρδης προκειμένου να απολαύσει τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας

Το «σίριαλ» με το που θα καταλήξει τελικά ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζεται και αναμένεται να έχει ακόμα πολλά επεισόδια.

Ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο ότι από τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι έστειλε το burofax στην Μπαρτσελόνα και έκανε γνωστό στον νέο τεχνικό της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν, ότι σκέφτεται να βάλει τέλος στη συνεργασία του με τους Καταλανούς, ότι θα ακολουθούσε μια σειρά από επεισόδια που ακόμα και οι μεγαλύτερες εταιρείες θα ζήλευαν και θα έχει ενδιαφέρον κάποια στιγμή στο μέλλον να τις δούμε στη μικρή οθόνη.

Ένας φίλος της Στουγκάρδης βέβαια έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση, με την ιδιαίτερη εκδήλωση του ενδιαφέροντος του να αποκτήσει η Στουγκάρδη τον Αργεντινό σταρ.

Συγκεκριμένα, ο Τιμ Άρτμαν ξεκίνησε έναν έρανο ύψους 900 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να βρεθεί ένα βήμα πριν το όνειρο του πάρει σάρκα και οστά.

Με τον έρανο αυτό, ο Γερμανός φαν θέλει να συγκεντρώσει σε πέντε μέρες το συγκεκριμένο ποσό, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει δει ούτε 500 ευρώ.

Εφόσον δε δεν επιτευχθεί αυτός ο στόχος, τότε ο Τιμ θα δωρίσει ολόκληρο το ποσό που θα συγκεντρωθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επικεντρώνεται στην παροχή πόσιμου νερού παγκοσμίως (Viva con Agua), με έδρα την περιοχή του Αμβούργου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ