2020-09-02 16:07:46
Φωτογραφία για Πρεμιέρα πρωταθλήματος και τελικός Κυπέλλου την ίδια μέρα!
Κανονικά θα γίνει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, ενώ την ίδια ημέρα 

θα διεξαχθεί και ο τελικός Κυπέλλου ..ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό!

Τη δεύτερη λύση που πρότεινε ο ΟΦΗ -για να εξυπηρετηθούν όλοι- έκανε δεκτή η Super League και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, ημέρα που θα διεξαχθεί και ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Θα διεξαχθούν λοιπόν όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις που θα προκύψουν από την κλήρωση για την 1η αγωνιστική και θα οριστεί παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Πιθανολογείται ότι το ματς θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε να διευκολυνθούν όλες οι ομάδες. Μάλιστα, υπάρχει ήδη η σύμφωνη γνώμη τόσο της ΕΠΟ, όσο και της Cosmote, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου.

Επίσης, το αίτημα του ΠΑΟΚ να αγωνιστεί μία ημέρα νωρίτερα, ώστε να έχει επιπλέον ημέρα ξεκούρασης ενόψει του αγώνα με την Μπενφίκα, έγινε δεκτό.

Σέντρα λοιπόν, στις 12 Σεπτεμβρίου και τελικός μαζί, έτσι ώστε όλες οι ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να έχουν τουλάχιστον από ένα επίσημο παιχνίδια στα πόδια τους.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ