2020-09-02 16:17:45
Φωτογραφία για Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αρραβωνιάστηκε στην Ιθάκη: Ποια είναι η πάμπλουτη Νίνα Φλορ
Στην μαγευτική Ιθάκη έκανε πρόταση γάμου ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, Φίλιππος, στην αγαπημένη του Νίνα Φλορ. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης που εξέδωσε το προσωπικό γραφείο του Κωνσταντίνου.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι, με ιδιαίτερη χαρά οι υπερήφανοι γονείς ανακοινώνουν τους αρραβώνες του μικρότερου γιου τους Φιλίππου με τη Νίνα Ναστάζια Φλορ, κόρη του Τόμας και της Κατάριαν Φλορ.

«Ο πρίγκιπας Φίλιππος ζήτησε το χέρι της αρραβωνιαστικιάς του στην Ιθάκη», γράφει το γαλλικό περιοδικό Closer επικαλούμενο τη σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: «Ο πρίγκιπας Φίλιππος εργάζεται ως αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη. Η Νίνα και ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκαν στο νησί της Ιθάκης νωρίτερα το καλοκαίρι. Λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω», αναφέρουν χαρακτηριστικά. Ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ και η Νίνα είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια.


Η Νίνα είναι Ελβετή και κληρονόμος της VistaJet, εταιρείας ιδιωτικών τζετ που ίδρυσε ο πατέρας της. O Τόμας Φλορ βρισκόταν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes μέχρι τον Μάρτιο του 2019. Όσο για τη μητέρα της, η Καταρίνα Φλορ ήταν creative director του διάσημου οίκου Faberge, και Fashion και Jewellery Director, της ρωσικής Vogue, καθώς, της Vogue Hellas.

Η Φλορ έγινε Creative Director της VistaJet το 2018. Γεννήθηκε στην Ελβετία και πέρασε τα σχολικά της χρόνια στην Αγγλία και την Αμερική. Η ίδια μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ του Λονδίνου, της California όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά και βρίσκει την ευκαιρία να επιδοθεί και στο αγαπημένο της άθλημα, το surf, και στο νησί Benguerra, όπου έχει δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο εναρμονισμένο με το περιβάλλον και τη φύση γύρω του.

Σε συνέντευξή της το 2018, η Νίνα είχε δηλώσει ότι, ναι μεν της αρέσει η πολυτέλεια, ταυτόχρονα όμως ευχαριστιέται να δουλεύει στη γη της υποσαχάρειας Αφρικής: «Μπορείς να με δεις να βάζω μόνη μου ξύλινα υποστυλώματα στην άμμο», έχει υποστηρίξει.

Ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ είναι το πέμπτο παιδί του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας. Μαζί έχουν αποκτήσει επίσης την Αλεξία, τον Παύλο, τον Νικόλαο και τη Θεοδώρα. Το 2021 θα μπορούσε να είναι μία ιδιαίτερα χαρούμενη χρονιά για την οικογένεια Γλίξμπουργκ.

Εκτός από τον Φίλιππο, ο οποίος αναμένεται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, αναμένεται και άλλη γαμήλια τελετή. Η αδερφή του, Θεοδώρα, ανακοίνωσε πριν από λίγους μήνες στα social media ότι θα νυμφευθεί τον αγαπημένο της. «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό μας. Δεν μπορώ να περιμένω να παντρευτώ αυτόν τον καταπληκτικό άντρα. Σ 'αγαπώ Ματ», έγραψε αναφερόμενη στον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάθιου Κούμαρ, Αμερικανό δικηγόρο. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η μικρότερη κόρη του τέως Βασιλιά της Ελλάδας αναγκάστηκε να αναβάλλει το γάμο της.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ