2020-09-02 19:40:14
Φωτογραφία για Ευτυχία Φαναριώτη:«Θα είμαι στο Καφέ της Χαράς που ξεκινάει τον Οκτώβριο»
Στο Καλοκαίρι #NOT παραχώρησε συνέντευξη η Ευτυχία Φαναριώτη, η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον ρόλο της Ρόδης στο Καφέ της Χαράς. Η ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή της στο σίριαλ αλλά και για το γεγονός ότι αρχικά προοριζόταν για τον ρόλο της δασκάλας.

Η ίδια είπε: «Θα είμαι στο Καφέ της Χαράς που ξεκινάει τον Οκτώβριο. Σε κάποια επεισόδια και ανυπομονώ να δω τι έχουν γράψει ο Χάρης και η Άννα για τον ρόλο μου. Δεν μου έχουν πει ακόμη.

«Είχα κάνει οντισιόν για τον ρόλο της δασκάλας, που τον είχα διαβάσει ως ρόλο και μου άρεσε πάρα πολύ. Τελικά τον πήρε μία άξια και ταλαντούχα συνάδελφος η Σοφία Μουτίδου. Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα, γιατί όταν το έμαθα ήταν η μέρα των γενεθλίων μου και νόμιζα ότι με πήρε ο Χάρης για να μου πει χρόνια πολλά. Μετά από λίγο καιρό ο Χάρης με ξαναπήρε και μου λέει Ευτυχία σου έχω γράψει κάτι πολύ ωραίο για να σε αποζημιώσω. Ήταν ένας ρόλος εξαιρετικός, ευφάνταστος κι αγαπήθηκε πολύ. Ήταν η πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση, δεν είχα ξαναβγεί. Το Καφέ της Χαράς δεν ήταν απλά μια βοήθεια, έγινα γνωστή από αυτό.»

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ