2020-09-03 02:57:40
Φωτογραφία για Επανεμφανίστηκε o 37χρονος που πετάει βενζίνη σε γυναίκες - Επιτέθηκε σε γυμνάστρια
Επανεμφανίστηκε ο 37χρονος Βολιώτης που κυκλοφορεί με ένα μπουκάλι βενζίνη στο χέρι και επιτίθεται απρόκλητα σε γυναίκες.

Ο 37χρονος, που είναι γνωστός ως «Κάμελ», ο οποίος δηλώνει άστεγος και πριν από χρόνια απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από ταράτσες δημόσιων κτιρίων, φέρεται να επιτέθηκε πρόσφατα σε άλλη μία Βολιώτισσα.

Συγκεκριμένα φέρεται να προσπάθησε να της ρίξει στο πρόσωπο κάποιο υγρό και να την εξύβρισε λέγοντας ακατανόητα λόγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Η παθούσα, η οποία είναι γυμνάστρια, έκανε κάποιο ελιγμό και κατάφερε να τον αποφύγει. Δεν κατέφυγε στην Αστυνομία, όμως ενημέρωσε με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την επίθεση για λόγους πρόληψης ώστε καμία άλλη γυναίκα να μη βρεθεί στη θέση της και να είναι υποψιασμένη.

Μάλιστα η ανάρτηση προκάλεσε πολλά σχόλια και συζήτηση με άλλες γυναίκες να δηλώνουν ότι γνωρίζουν τον 37χρονο ή ακόμη ότι έχουν πέσει και θύματα τέτοιων συμπεριφορών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, όντως ο Κάμελ αποφυλακίστηκε μετά την έκτιση του υπολοίπου της ποινής που του είχε επιβληθεί για επίθεση που είχε διαπράξει σε βάρος 21χρονης Βολιώτισσας τον Ιούλιο του 2018 στη Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2019 με εισαγγελική διάταξη και στη συνέχεια εξέτασε μέρος του υπολοίπου της ποινής των 9 μηνών και 7 ημερών για την προαναφερόμενη επικίνδυνη σωματική βλάβη και επωφελήθηκε των ευεργετικών διατάξεων για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Βρίσκεται λοιπόν και πάλι στους δρόμους μακριά από το βλέμμα της Πολιτείας που φαίνεται ότι αδιαφορεί να του παράσχει ένα ασφαλές καταφύγιο για να ζεστάνει την ψυχή του και να κάμψει την επιθετικότητα που παρουσιάζει με κάποια θεραπευτική αγωγή. Αν όντως η απόπειρα επίθεσης σημειώθηκε από τον ίδιο, τότε ο σωφρονισμός δεν έχει σημαντικά αποτελέσματα. Εντούτοις η Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου έχει κρίνει ότι ο 37χρονος δεν χρήζει νοσηλείας.

Οι γιατροί που τον είχαν εξετάσει κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι έχει πρόβλημα εθισμού σε ουσίες και όχι ψυχιατρικά προβλήματα ώστε να χρήζει νοσηλείας.

Οι όποιες ενδεχομένως επιθετικές συμπεριφορές του το πιθανότερο είναι να αντιμετωπιστούν από την Αστυνομία και πάλι ως αντικοινωνικές.

Πηγή: taxydromos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ