2020-09-03 06:00:08
Φωτογραφία για Λύνει την σιωπή του ο πρώην Αρχιμανδρίτης Ανδρέας Κονάνος – «Είναι όλα ψέματα»
Με ένα βίντεο του στο διαδίκτυο ο πρώην αρχιμανδρίτης Ανδρέας Κονάνος που υπέβαλε προ ημερών την παραίτησή του από τους εκκλησιαστικούς κόλπους βάζει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να ασχολείται με το life coaching.

Αν και ο ίδιος δεν αποκάλυψε στους εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους του τους λόγους παραίτησης του, έσπευσε να όμως να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν για την απόφασή του αυτή.

Σημείωσε επίσης ότι δεν τον νοιάζουν τα likes, αν και έχει εκατομμύρια και πως: «Θέλω να ζήσω και τώρα μπορώ να ανασάνω καλύτερα».  Επίσης χαρακτήρισε συνταρακτική την αλλαγή του και δήλωσε ότι πλέον είναι καλά.

Αρχικά, είπε ότι  δήθεν αγορά επαγγελματικής στέγης στο Λυκαβηττό είναι ένα ανυπόστατο ψέμα, καθώς εκεί βρίσκεται το σπίτι στο οποίο ζει εδώ και πολλά χρόνια.

Με λόγια απλά και άκρως κατανοητά, ο πρώην ιερέας που κατάφερε από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στα social media, να αποκτήσει πάνω από 300.000 χιλιάδες ακόλουθους από Έλληνες που ζουν σε διάφορα σημεία του πλανήτη, εξήγησε πως δεν απομακρύνεται από την εκκλησία του Θεού και πως για όσο ζει θα είναι δούλος Του και υποστηρικτής των αρχών Του
. Μάλιστα έφτασε μέχρι και στο σημείο να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του όχι μόνο εκείνους που στήριξαν και εξακολουθούν την απόφαση του, αλλά και όσους μίλησαν αρνητικά για την προσωπικότητα και το μέχρι στιγμής έργο του γιατί τον έκαναν να αισθανθεί λίγο, όπως ο Χριστός την εποχή που όλοι του γύριζαν την πλάτη και εκεί που το προσκυνούσαν ξαφνικά τον αμφισβητούσαν.

Η ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου είχε ανακοινώσει την παραίτησή του

Ο Ανδρέας Κονάνος γεννήθηκε στο Μόναχο το 1970. Κατάγεται από τα Ιωάννινα, έζησε στο Μόναχο κι απ’ το 1977 στην Αθήνα. Τελείωσε το κλασικό Λύκειο στο Περιστέρι και σπούδασε Θεολογία στην Αθήνα. Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος τον χειροτόνησε διάκονο το 1999 και το 2000 Πρεσβύτερο κι Αρχιμανδρίτη. Ανέλαβε στην ενορία του φοιτητικές συναντήσεις, αγρυπνίες, ομιλίες, καθώς και διαλέξεις σε σχολές γονέων και πνευματικά κέντρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το 2006 άρχισε την εκπομπή «Αθέατα Περάσματα» στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας. Αυτό έγινε αφορμή να δεχτεί προσκλήσεις για ομιλίες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αμερικής.
medlabgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ