2020-09-03 23:35:00
Φωτογραφία για Τραμπ: Fake news ότι έπαθα εγκεφαλικό το 2019
Την οργή του εξέφρασε την Τρίτη ο Ντόναλντ Τραμπ για υπόνοιες των Δημοκρατικών πως πέρασε μια σειρά από «μίνι εγκεφαλικά» κατά την περσινή χρονιά.

«Δεν τελειώνει ποτέ! Τώρα προσπαθούν να πουν πως ο αγαπημένος σας πρόεδρος, εγώ, πήγε στο ιατρικό κέντρο Walter Reed, υποφέροντας από μια σειρά μίνι εγκεφαλικών. Ποτέ δεν συνέβη αυτό στον συγκεκριμένο υποψήφιο, είναι FAKE NEWS. Ίσως να αναφέρονται σε άλλον υποψήφιο από άλλη παράταξη» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

Με αυτό, επιχείρησε να «απαντήσει» στην παρουσίαση ενός βιβλίου που έκαναν οι New York Times και το οποίο αναφερόταν σε μυστηριώδη επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ στο ιατρικό κέντρο του Μέριλαντ τον περσινό Νοέμβριο. Το βιβλίο του Μάικλ Σμιντ με τίτλο «Donald Trump v the United States», αναφέρει πως ο Μάικλ Πενς είχε τεθεί σε φάση αναμονής για να αναλάβει χρέη προέδρου, αν αυτό χρειαζόταν. Μάλιστα, πρόσθεσε πως ο Πενς θα είχε πιάσει δουλειά σαν πρόεδρος, αν ο Τραμπ είχε μπει σε γενική αναισθησία προκειμένου να χειρουργηθεί, χωρίς πάντως να αναφέρει τον λόγο για τον οποίο επισκέφτηκε, αρχικά, την κλινική.


Από το δημοσίευμα αυτό «πιάστηκε» ο Τζο Λόκχαρτ, πρώην Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου και μέλος των Δημοκρατικών, την εποχή διακυβέρνησης Κλίντον, ο οποίος αναρωτήθηκε στο Twitter: «Πέρασε ο Τραμπ από εγκεφαλικό και το κρύβει από τον αμερικανικό λαό;».

Ο Σμιντ, πάντως, απάντησε πως στο βιβλίο του δεν ανέφερε τίποτα για εγκεφαλικά.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Τραμπ είχε πει τότε πως είχε επισκεφτεί το κέντρο Walter Reed για μια τυπική ιατρική εξέταση, ενόψει του «βεβαρημένου» 2020 που ερχόταν για εκείνον. Είχε τονίσει πως δεν του έγινε νάρκωση για κανέναν λόγο και ο Πενς δεν θα τον αντικαθιστούσε.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ