2020-09-04 07:48:24
Φωτογραφία για Απίστευτη καταγγελία: Ελεγκτής του ΕΟΔΥ μπήκε ημίγυμνος για έλεγχο σε εστιατόριο
Το περιστατικό συνέβη στις 19 Αυγούστου στην περιοχή Κότρωνας στη Μάνη και κατεγράφη από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος - Το κατήγγειλε γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα στις αρμόδιες αρχές του ΕΟΔΥ

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου στη Μάνη και γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα από εκπομπές στην ΕΡΤ, Μαίρη Παναγάκου όταν κατήγγειλε υπάλληλο του ΕΟΔΥ, υποστηρίζοντας ότι ο εν λόγω υπάλληλος του οργανισμού προχώρησε σε επιτόπιο έλεγχο εντός της κουζίνας χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, γυμνός από τη μέση και πάνω, φορώντας μόνο το μαγιό του.

Ισχυρίζεται δε ότι το κίνητρο της εισβολής του στη κουζίνα δεν είχε να κάνει με το αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό αλλά επειδή ο υπάλληλος της παραλίας με τις ενοικιαζόμενες ξαπλώστρες του εστιατορίου, δεν μπόρεσε να τον εξυπηρετήσει καθώς την συγκεκριμένη χρονική στιγμή όλα τα σετ ομπρελοκαθισμάτων ήταν πιασμένα.

«Ο υπάλληλος μας του απάντησε: “Μακάρι να είχα ξαπλώστρες να σας έδινε αλλά όπως βλέπετε όλες είναι γεμάτες”», αναφέρει στην καταγγελία της η Μαίρη Παναγάκου, την οποία έστειλε μέσω μειλ στον ΕΟΔΥ.

Η Μαίρη Παναγάκου

Για να προσθέσει: «Τότε ο εν λόγω κύριος άρχισε να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό του τον υπάλληλο μας, απειλώντας τον τι πρόκειται να πάθει. Ο υπάλληλος αντέδρασε, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος που απρόκλητα φωτογράφιζε, ακουμπώντας σχεδόν το κινητό τους πάνω στα πρόσωπα τους, συνεχίζοντας τις απειλές».

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, «ο εν λόγω άνδρας φορούσε μόνο το μαγιό του και ήταν γυμνός από την μέση και πάνω, ξυπόλητος και τα πόδια του γεμάτα άμμο».

Βάσει όσων αναφέρει στην γραπτή της καταγγελία «το ίδιο πρόσωπο περίμενε τη στιγμή που θα ήταν αφύλακτη η είσοδος του γραφείου και της κουζίνας και τότε όρμησε μέσα, κουνώντας επιδεικτικά το δάχτυλο του, φωνάζοντας ότι είναι ελεγκτής του ΕΟΔΥ, απειλώντας μας σε περίπτωση που δεν του δώσουμε ομπρέλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες το εν λόγω πρόσωπο είναι γιατρός που εργάζεται στον ΕΟΔΥ, όμως τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται στην κεντρική υπηρεσία του οργανισμού.

Στη συνέχεια, οι υπάλληλοι και ο υπεύθυνος του εστιατορίου προσπάθησαν να τον απομακρύνουν φοβούμενοι ότι θα γέμιζε τρίχες και άμμο την κουζίνα και τα σκεύη, όμως εκείνος αντιστεκόταν συνεχίζοντας να φωτογραφίζει το χώρο. Έξω ακριβώς από το εστιατόριο τον περίμεναν γύρω στα 6-7 άτομα, γυναίκες και μικρά παιδιά, προφανώς η οικογένεια του καθώς μαζί τους είχαν και καρεκλάκια θαλάσσης.

Αποχωρώντας κακήν κακώς από την κουζίνα, κάλεσε την Αστυνομία και το Υγειονομικό. Έπειτα από λίγα λεπτά εμφανίστηκαν τρεις αστυνομικοί από το Α.Τ Αερόπολης καθώς κι ένας υπάλληλος της Υγειονομικής Υπηρεσίας Σπάρτης. Επιβλήθηκαν πρόστιμα σε δυο άτομα του εστιατορίου, στην ιδιοκτήτρια Μαίρη Παναγάκου και σε μια υπάλληλο επειδή δεν φορούσαν μάσκες στην κουζίνα.

Τελικά ο ελεγκτής του ΕΟΔΥ έμεινε στον ήλιο μαζί με την οικογένεια του χωρίς ομπρέλα επί πέντε συνεχόμενες ώρες και αποχώρησε αργά το απόγευμα για να δειπνήσει σε διπλανή ταβέρνα, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε ήδη ενημερωθεί για το συμβάν και είχε φροντίσει να λάβει τα μέτρα του.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ