2020-09-04 11:14:50
Φωτογραφία για «Παρατεταμένος φορέας» η Αλίσα Μιλάνο - Ζει τον απόλυτο εφιάλτη του COVID-19
Η 47χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός που έχει νοσήσει από τον περασμένο Απρίλιο, διαγνώστηκε ως «παρατεταμένος φορέας» του θανατηφόρου ιού Με μία τελευταία, συγκλονιστικά εξομολογητική ανάρτησή της στο instagram, η Αλίσα Μιλάνο μοιράζεται το δράμα που ζει ως «παρατεταμένος φορέας» του κορωνοϊού.

Αν και αρκετά καθησυχαστική για τις θετικές εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας της, ύστερα από πέντε βασανιστικούς μήνες, η Αμερικανίδα ηθοποιός προσπαθεί να διαχειριστεί τα αντιφατικά συναισθήματα και τον φόβο της, απέναντι στην πιθανότητα να νοσήσουν οι αγαπημένοι της φίλοι και η οικογένειά της.

Η ίδια γράφει στην ανάρτησή της, με συγκρατημένη αίσθηση αισιοδοξίας: «Πώς είστε; Αυτός είναι ένας έλεγχος ευεξίας και μια ενημέρωση για την υγεία μου. Είμαι καλά, είμαι καλά. Αρχίζω να νιώθω σωματικά καλύτερα. Παίρνω ακόμα μια ασπιρίνη κάθε 3 ημέρες για να αραιώνει το αίμα μου, ιχθυέλαιο, βιταμίνη D, C, ψευδάργυρο και ένα σύμπλεγμα Β. Έχω ακόμα περιστασιακούς καρδιακούς παλμούς. Ξεχνάω ακόμα τα λόγια μου (αυτό είναι το χειρότερο).


Αλλά δεν είναι τόσο άσχημα όσο ήταν πριν από λίγες εβδομάδες. Νιώθω καλύτερα.

Έκανα αξονική τομογραφία στους πνεύμονες και καρδιακή μαγνητική τομογραφία και οι δύο ήταν φυσιολογικές.

Είμαι πολύ τρομοκρατημένη μερικές φορές, όμως. Όχι αν αρρωστήσω ξανά, αλλά αν αρρωστήσουν οι αγαπημένοι μου. Δεν θέλω ποτέ να έχουν αυτό το πράγμα. Είναι ένα τέρας.

Γι' αυτό και αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο να είμαι τόσο ευγνώμων και τόσο τρομοκρατημένη. Ευγνώμων που ήμουν εγώ που αρρώστησα και τρομοκρατημένη που οι φίλοι ή η οικογένειά μου θα αρρωστήσουν. Και δεν μπορώ παρά να αναρωτιέμαι - πώς είστε; Σας παρακαλώ, να είστε ασφαλείς. Παρακαλώ πείτε μου ότι είστε εντάξει».

Η Αλίσα Μιλάνο είχε δημοσιεύσει στις αρχές Αυγούστου στο instagram μία φωτογραφία της με αναπνευστήρα από τις 2 Απριλίου, όταν είχε αρρωστήσει για δύο εβδομάδες, αλλά τα δύο τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού στα οποία είχε υποβληθεί ήταν αρνητικά.«Πονούσα παντού. Δεν είχα γεύση. Ένιωθα λες και ένας ελέφαντας είχε καθίσει στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και να φάω. Έχασα 5 κιλά σε δύο εβδομάδες. Ένιωθα σύγχυση. Είχα φρικτούς πονοκεφάλους και χαμηλό πυρετό. Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού» ανέφερε.

Εκείνη την περίοδο όπως είχε αποκαλύψει, τα έντονα συμπτώματα υποχώρησαν, αλλά συνέχισε να ζει με «παρατεταμένα συμπτώματα όπως, ίλιγγο, ανωμαλίες στο στομάχι, ακανόνιστες περιόδους, αίσθημα παλμών της καρδιάς, δύσπνοια, μηδενική βραχυπρόθεσμη μνήμη και γενική αδιαθεσία»Το τρίτο κατα σειρά τεστ ανίχνευσης ωστόσο, στις αρχές Αυγούστου βγήκε θετικό και η ηθοποιός που συνεχίζει τη μάχη της με τον θανατηφόρο ιό, διαγνώστηκε ως «παρατεταμένος φορέας» του COVID-19. Mάλιστα με ένα βίντεο που μοιράστηκε η ίδια λίγες μέρες μετά στο instagram, αποκάλυψε και το πρόβλημα τριχόπτωσης που αντιμετωπίζει, καθώς μετά το λούσιμο φαινόταν να χάνει τούφες από τα μαλλιά της.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ