2020-09-04 13:38:55
Φωτογραφία για Ηλεκτρικό λεωφορείο από τη Volta
Η διαδικτυακή εκδήλωση για το λανσάρισμα θα συγκεντρώσει ένα σημαντικό αριθμό ενδιαφερομένων γύρω από την τεχνολογία της Volta Trucks που θα κάνει την ηλεκτροκίνηση σημείο αναφοράς και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η διαδικτυακή εκδήλωση για το λανσάρισμα του αμιγώς ηλεκτρικού λεωφορείου Volta Zero μας φέρνει μπροστά σε ένα ακόμα μεγάλο βήμα προς το μέλλον των μαζικών μεταφορών. Αμέσως μετά την ψηφιακή εκδήλωση λανσαρίσματος, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Rob Fowler, ο οποίος υποστήριξε πως η μεγάλη αυτονομία των μοντέλων που προτείνει η εταιρεία και η δυναμική απόδοση από τους ηλεκτροκινητήρες, σε συνδυασμό με την εξαιρετική αποδοτικότητα που εμφανίζουν τα μοντέλα (φορτηγά και λεωφορεία) θα δώσουν το έναυσμα για μια σημαντικά αναβαθμισμένη και φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση στις πόλεις και όχι μόνο.

Λίγο νωρίτερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volta Trucks, Rob Fowler, είπε: «Η κυκλοφορία του Volta Zero είναι ένα τεράστιο ορόσημο για την νεοσύστατη εταιρεία Volta Trucks και την ομάδα μας
. Από την επιβεβαίωση της ημερομηνίας λανσαρίσματος του νέου μοντέλου, του Volta Zero, μέχρι και σήμερα, έχουμε δεχτεί πάρα πολλές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, είτε για δοκιμαστική οδήγηση του λεωφορείου μας, είτε για παραγγελίες- αλλά και για επιτάχυνση της παραλαβής από κάποιους που το είχαν ήδη παραγγείλει! Αυτό εμένα προσωπικά μου λέει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, με το σωστό όχημα, υποστηρίζοντας την κίνηση στις πόλεις αλλά και έξω από αυτές, μαζικά, με μεγάλα οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων».
Δ
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ