2020-09-05 17:02:09
Φωτογραφία για 3 πράγματα που (μάλλον) δεν ήξερες ότι μπορείς να κάνεις με ένα παγάκι
Μπορεί τα παγάκια να τα χρησιμοποιούμε για να κρατάνε δροσερά τα ποτά μας, όμως υπάρχουν και άλλες 3 χρήσεις τους, που όταν τις μάθαμε μείναμε έκπληκτοι. Για να δούμε:

Βγάζουν την τσίχλα από τα ρούχα

Είναι πολύ συνηθισμένο οι τσίχλες να κολλάνε σε αντικείμενα και πολύ συχνά και στα ρούχα μας. Ωστόσο, τα παγάκια μπορούν να σας βοηθήσουν να τις ξεφορτωθείτε. Εάν λοιπόν έχει κολλήσει τσίχλα στο ρούχο σας είτε στο χαλί σας η λύση είναι μια: Βάλτε ένα-δύο παγάκια πάνω στην τσίχλα και τρίψτε την ελαφρώς. Έπειτα αφαιρέστε την με ένα μαχαιράκι και είστε έτοιμοι.

Ξεκολλάει τα υπολείμματα

Είναι γνωστό πως τα λίπη κολλάνε στα μαγειρικά σκεύη. Τι να κάνετε, λοιπόν; Ρίξτε λίγα παγάκια για να ξεκολλήσετε το λίπος, καθώς θα κολλήσει στον πάγο. Παράλληλα, όταν το κάνετε, θα πρέπει να έχετε ανοιχτή τη βρύση στον νεροχύτη, ώστε να φύγει το λίπος από τα σκεύη. Καθαρίστε, λοιπόν, εύκολα και γρήγορα τα λίπη από τις κατσαρόλες σας.

Για πότισμα

Αγαπάτε τα φυτά στο σπίτι, σωστά; Για αυτό, λοιπόν, σας δίνουμε τη λύση για μείνουν ποτισμένα και όταν δεν θα μπορείτε να τα ποτήσετε! Πώς; Ρίξτε λίγα παγάκια στο χώμα των φυτών, και έτσι θα μείνουν ενυδατωμένα. Όσο τα παγάκια λιώνουν, το χώμα θα απορροφήσει το νερό και έτσι τα φυτά σας θα μείνουν για περισσότερη ώρα ποτισμένα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ