2020-09-05 21:44:05
Φωτογραφία για O βελτιωμένος Χάρης, η σκληρή κριτική και ο ρόλος του Μικρούτσικου...
Αλήθεια όλοι αυτοί που θεωρούν τον Χάρη Βαρθακούρη ανεπαρκή στην παρουσίαση του "Big Brother", θα μπορούσαν να τα καταφέρουν καλύτερα;

Ο συγκεκριμένος χωρίς καμία τηλεοπτική εμπειρία σε ζωντανές εκπομπές τα φέρνει μια χαρά εις πέρας, ενώ οι περισσότεροι στη θέση του θα χαώνονταν.

Τα ελληνικά του είναι σωστά, ο σεβασμός που δείχνει στον Ανδρέα Μικρούτσικο είναι ο ενδεδειγμένος, ενώ παρά το μεγάλο του άγχος μπόρεσε κάποιες φορές να γίνει και "ατακαδόρος". Αυτό που χρειάζεται προπόνηση είναι η επικοινωνία με το κοντρόλ, ώστε να μην "παγώνει" τηλεοπτικά, όταν του μιλάνε από το ακουστικό. Αυτό προκαλεί παύσεις και "χαλά" τον ρυθμό.

Αλλα ας μην υπερβάλλουμε. Αρκετοί παρουσιαστές με πολλά χρόνια εμπειρίας στα ζωντανά και σε εκπομπές χωρίς κοινό (ας μην αναφέρουμε καλύτερα ονόματα) δεν μπορούν να αρθρώσουν κουβέντα, όταν τους μιλάει το κοντρόλ.

Στο δεύτερο επεισόδιο ήταν αισθητά βελτιωμένος, με την άρθρωσή του να επιστρέφει σε φυσιολογικά πλαίσια.  Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στέκεται κυρίως αρωγός προς τον Χάρη, ωστόσο ο χειμαρρώδης τρόπος του πολλές φορές αποσυντονίζει τον παρουσιαστή
. Ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί περισσότερο την απειρία του και να προσπαθήσει οι "σφήνες" του να είναι σε πιο ευδιάκριτα σημεία και όχι όταν ο παρουσιαστής προσπαθεί να "χτίσει" μία πρόταση. Εξάλλου, μη ξεχνάμε πως το ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θεωρείται αναμφισβήτητα ο καλύτερος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, δεν σημαίνει πως είναι και άριστος "πασαδόρος" και "δεύτερο βιολί". Αυτός ο ρόλος έχει άλλου τύπου δυσκολίες και καλείται και εκείνος να μάθει έναν νέο ρόλο.

Το σίγουρο είναι πως ο Χάρης Βαρθακούρης μετά από αυτό το "τηλεοπτικό σχολείο", του ανοίγεται μία νέα τηλεοπτική καριέρα. Αυτή η "βουτιά" στα βαθιά μόνο σε καλό θα του βγει, αρκεί μέχρι το τέλος να προσπαθεί κάθε εβδομάδα να βελτιώνεται. 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ