2020-09-06 10:42:15
Φωτογραφία για Αργεντινή: Τραγικός θάνατος για καθηγήτρια με κορωνοϊό - Πέθανε ενώ έκανε διάλεξη μέσω Zoom (βίντεο)
Η 46χρονη Πάολα ντε Σιμεόνε έδινε μάχη τον τελευταίο μήνα με τον κορωνοϊό

Τραγικό θάνατο την ώρα που έκανε μάθημα σε φοιτητές μέσω Zoom βρήκε μια 46χρονη καθηγήτρια πανεπιστημίου στην Αργεντινή.

Η Πάολα ντε Σιμεόνε παρέδιδε το μάθημα των Διεθνών Σχέσεων όταν κατά τη διάρκεια της διάλεξής της παρουσίασε πρόβλημα με την αναπνοή της.

Οι φοιτητές που είδαν από τις οθόνες των υπολογιστών τους την 46χρονη καθηγήτρια να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση της ζήτησαν τη διεύθυνσή της με την ίδια να καταφέρνει μόνο να ψελίσει «δεν μπορώ» πριν να καταρρεύσει.

Λίγες ημέρες πριν τον τραγικό θάνατό της η ντε Σιμεόνε, η οποία ήταν μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, είχε περιγράψει μέσω αναρτήσεών της στα social media τον αγώνα που έδινε για έναν μήνα με τον κορωνοϊό καθώς τα συμπτώματα που παρουσίαζε δεν είχαν υποχωρήσει.

Στις ίδιες αναρτήσεις είχε περιγράψει πώς ο σύζυγός της, ο οποίος είναι γιατρός και δεν ήταν στο σπίτι τους την τραγική στιγμή του θανάτου της, ήταν εξαντλημένος λόγω της πανδημίας.

Το πανεπιστήμιο στο οποίο εργαζόταν η ντε Σιμεόνε στο συλληπητήριο μήνυμά του την περιέγραψε ως μια «παιθασμένη και αφοσιωμένη ακαδημαϊκό».
anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ