2020-09-06 14:30:36
Φωτογραφία για . Η τράπεζα Πειραιώς χαρίζει 138 εκατομμύρια στον κακοπληρωτή Πηλαδάκη...Την ώρα που χιλιάδες οφειλέτες απειλούνται ακόμη και με πλειστηριασμούς
ΚΥΡΙΑΚΟ  ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ  67 ΕΥΡΩ   12  ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ....ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ  ΠΕΡΝΕΙ  ΚΑΙ  300.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ  ΑΠΟ   TO AEL FC ARENA  . ....ΓΑΜΩ THN ATYXIA MOY

 Η τράπεζα Πειραιώς χαρίζει 138 εκατομμύρια στον κακοπληρωτή Πηλαδάκη Ένα προκλητικό 

σκάνδαλο με πρωταγωνιστές έναν στρατηγικό κακοπληρωτή που δεν είναι άλλος από τον γνωστό επιχειρηματία  του τζόγου Κώστα Πηλαδάκη, και την τράπεζα Πειραιώς

 η οποία συμφώνησε να του διαγράψει οφειλές 138 εκατ. ευρώ, «κουρεύοντας» του δάνεια, σε ποσοστό που ξεπερνά το 90% αποκαλύπτει το Documento που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου. 

Την ώρα που χιλιάδες οφειλέτες απειλούνται ακόμη και με πλειστηριασμούς, βλέποντας συχνά ακόμη και την πρώτη κατοικία τους να βγαίνει στο σφυρί για πολύ λιγότερα χρέη, ο ιδιοκτήτης τριών καζίνο στην Ελλάδα, Κώστας Πηλαδάκης απολαμβάνει ρυθμίσεων που προκαλούν το κοινό αίσθημα. 


Περισσότερο γνωστός για το life style του, τις βραδινές εξόδους του στις μεγάλες αθηναϊκές πίστες και τις φιλίες του με δημοφιλείς καλλιτέχνες, ο Πηλαδάκης ή για να ακριβολογούμε, κάποιες από τις εταιρίες του, είχε δανειστεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από την πρώην Λαϊκή Τράπεζα, την εποχή της αμαρτωλής διοίκησης Βγενόπουλου, χωρίς μάλιστα να παρέχει τις αναγκαίες εξασφαλίσεις. 

Σχεδόν μια δεκαετία μετά, το χρέος έχει εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη, μέχρι ώρας ωστόσο δεν έχει καταβληθεί στην τράπεζα Πειραιώς η οποία εξαγόρασε τη Λαϊκή όταν εκείνη χρεοκόπησε, ούτε ένα ευρώ. Η διαχρονική όπως φαίνεται αφερεγγυότητα του επιχειρηματία, δεν φαίνεται πάντως να εμπόδισε την τράπεζα ώστε να συμφωνήσει σε σκανδαλώδη ρύθμιση της οφειλής του. 

Το δε «κούρεμα» του δανείου σε ποσοστό άνω του 90%, είναι μονάχα μια από τις πτυχές της σκανδαλωδώς ευνοϊκής ρύθμισης, αφού η τράπεζα Πειραιώς έχει συμφωνήσει με τον Πηλαδάκη να της αποπληρώσει το δάνειο σε διάστημα μεγαλύτερο των 20 χρόνων και με πολυετή περίοδο χάριτος.

 Ο επιχειρηματίας, οφείλει επιπλέον αρκετά εκατομμύρια στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία επίσης προσπαθεί να ρυθμίσει. Είναι μάλιστα ενδιαφέρον ότι όπως αποκαλύπτει το Documento που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή, προτείνει τη μείωση των οφειλών του κατά 50%, διεκδικώντας η αποπληρωμή να γίνει σε διάστημα 20 χρόνων. 

Η πρόταση Κούγια σε Πηλαδάκη για το AEL FC ARENA

“Επιτέλους πρέπει να τελειώσει αυτή η φαρσοκωμωδία. Και ο κ. Πηλαδάκης και εγώ γνωρίζουμε πόσα πληρώνει στην Τράπεζα Πειραιώς για το γήπεδο.

Προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση να πληρώνω για το σύνολο των δανείων του κ. Πηλαδάκη στην Τράπεζα Πειραιώς, αφού γνωρίζω ότι το AEL FC ARENA είναι υποθηκευμένο για το σύνολο των δανείων του κ. Πηλαδάκη.

Σε κάθε περίπτωση κανένας ενοικιαστής, όταν νοικιάζει ένα σπίτι δεν πληρώνει το δάνειο του ιδιοκτήτη, αφού ο μισθωτής δεν αποκτά κυριότητα, αλλά δικαίωμα χρήσεως.

Εν πάση περιπτώσει για να τελειώνουμε αυτό το σήριαλ, θέλω να δηλώσω ότι αφού το θέλει ο κ. Πηλαδάκης θα φύγουμε από τα γραφεία στο γήπεδο και επίσης δεν έχω καμία διάθεση να πληρώνω 40.000€ για την καφετέρια και τις καντίνες και δεν είναι άλλωστε και αυτή η δουλειά μου.

Ούτε καφετέρια είχα όπως έχει ο κ. Πηλαδάκης ούτε με ενδιαφέρει να κερδίζω χρήματα από καφετέριες.

Τον χώρο αυτόν τον ανακαίνισα και τον επίπλωσα με δερμάτινες πολυθρόνες και με όλα τα μηχανήματα για τους οπαδούς μας και μόνο.

https://www.sportime.gr/ael/i-protasi-toy-koygia-ston-piladaki-gia-to-gipedo/

Ακόμη και τη θέρμανση του χώρου την πληρώνω εγώ.

Κατόπιν όλων αυτών η τελική μου πρόταση αφορά μόνο τη χρήση των αποδυτηρίων, των εξεδρών και του γηπέδου, αλλά και όλων των χώρων που αφορούν τη διεξαγωγή των φιλικών και των επισήμων αγώνων και δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα γραφεία του γηπέδου, ούτε οι καφετέριες, αλλά μόνο οι χώροι που θα επιτρέψουν στα μικρά παιδιά, στους γονείς και στους παππούδες τους να παρακολουθήσουν ένα αγώνα στο στάδιο που φτιάχτηκε για την ΑΕΛ.

Αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, ούτε μουσείο στην περιουσία του κ. Πηλαδάκη έχω διάθεση να φτιάξω και η τελική προσφορά μου είναι 290.000€ πλέον ΦΠΑ μόνο για όσα αναφέρω παραπάνω (αγωνιστικός χώρος, εξέδρες, σουίτες, αποδυτήρια, χώρος στάθμευσης λεωφορείου) και των 2 σουιτών που στεγάζεται το ραδιόφωνο.

Η διαφορά μας δηλαδή με τον κ. Πηλαδάκη είναι 20.000€. Εύχομαι να την κάνει δεκτή.

Όπως επίσης εύχομαι να νοικιάσει 30.000€ τα 4 γραφεία και 40.000€ το Queens Bar και τις καντίνες”.

 

πηγη https://www.koutipandoras.gr/article/ena-proklitiko-skandalo-trapeza-harizei-138-ekat-eyro-se-stratigiko-kakopliroti?fbclid=IwAR1dTRMBUjBcICOa4W_bJifi3hPT84o1VsMlFQbwcFlLi-_kTq3D6ey-nbs

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ