2020-09-06 23:27:34
Φωτογραφία για Θα γίνει και αυτό. Race for the Cure. Φέτος τρέχουμε ψηφιακά για τον καρκίνο του μαστού,
Ο καρκίνος του μαστού συνεχίζει να υπάρχει και οι ανάγκες των ασθενών για στήριξη είναι εξαιρετικά αυξημένες και πιο έντονες από ποτέ.

Οι ειδικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού, δεν επιτρέπουν τη διοργάνωση των καθιερωμένων αγώνων.

Αντ' αυτού, όμως, θα πραγματοποιηθεί ένας διαδικτυακός αγώνας, το digital Race for the Cure, στις 25-26-27 Σεπτεμβρίου του 2020 σε συνολικά 22 χώρες της Ευρώπης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συνδεθούν διαδικτυακά στο #RFTC2020, ενισχύοντας τον σκοπό του Race for the Cure και τα προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» στην Ελλάδα.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται αποκλειστικά ηλεκτρονικά έως τις 27 Σεπεμβρίου. Το αντίτιμο συμμετοχής ανέρχεται στα έξι ευρώ και μ' αυτό οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν το συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης.

Και τι πρέπει να κάνουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή; Να τρέξουν ή να περπατήσουν μόνοι ή με την παρέα τους, ακολουθώντας πάντα τους ισχύοντες κανόνες προστασίας από τον κοροναϊό.

Υπάρχει, μάλιστα, η δυνατότητα άσκησης σε εσωτερικό χώρο, κάνοντας διάδρομο. Μοναδική προϋπόθεση; Οι συμμετέχοντες να μοιραστούν την εμπειρία τους διαδικτυακά.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται αποκλειστικά ηλεκτρονικά έως 27/9/2020.

medlabnews,gr
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ